Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown (Montpelier, USA)

Hele huset/lejligheden Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown (Montpelier, USA)

Om Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown

Artful Historic 2nd Fl'r 3 Bedrm in Civil War Infirmary Home by VCFA & downtown Denne solrige, smukt indrettede, fuldt møblerede lejlighed ligger i en historisk Civil War Infirmary bygning, der blev rullet ned ad gaden fra Vermont College green i 1860'erne og derefter fuldt opdateret med enhver moderne bekvemmelighed! Lejligheden er hyggelig om vinteren med masser af vinduer og solskin, og køligt om sommeren med aircondition i soveværelserne, hvis du føler, at du har brug for det. Lejligheden indeholder et fuldt udstyret køkken og badeværelse med alt hvad du muligvis har brug for. Trægulve tilføjer charmen. Der er 3 soveværelser - 2 værelser har queensize-senge og 1 har en konge. Der er en ekstra barneseng til rådighed, og et af dronningens soveværelser har en sofa til afslapning og kan også fungere som en stue. Landingsområdet har masser af bøger og spil, og jeg putter altid specielle udstoppede dyr og legetøj, der passer til de besøgende børns aldre. Vores baghave har en spektakulær udsigt over Camels Hump og dalen med hovedbygningen og centrum. Vi byder gæsterne velkommen til at sidde og nyde cocktails ved solnedgang eller have en grill. (Bare spørg, så vi kan koordinere med vores andre gæster.) Huset ligger i gåafstand til centrum, meget tæt på college green og VCFA campus, og mange attraktioner og resorts i området, herunder Stowe, Sugarbush, Trapp Family Lodge og Bolton Valley (alle 30-40 minutters kørsel). Morse Farm Mountain Bike og Nordic Center ligger lige op ad bakken lige i Montpelier. Kellogg Hubbard Bibliotek i byen afholder mange begivenheder for børn, et lokalt rec-center har tennisbaner, flere boldbaner og en pool. Der er et reservoir til cookouts og svømning om sommeren, og mange floder og vandløb at lege og fiske i lige i byen. Vi har kajakker, nordiske ski, truger og andet sportsudstyr, vi er glade for at dele. Montpelier er et fantastisk centralt sted for dagsture, og vi er glade for at være din guide. Tjek Montpelier Alive-skemaet og byens websted samt Lost Nation Theatre. Burlington og Lake Champlain er en 35 minutters kørsel, og vandrestier er 20-30 minutter væk til Camel's Hump og White Rocks / Hunger Mountain trailheads. Bycirkelbussen stopper regelmæssigt foran huset og bringer dig hurtigt til at hente dagligvarer. Vi har også to biografer i byen! Dette er virkelig dit hjem væk fra hjemmet!Hvis vores kalender er fuld, så kontakt mig, da vi har to andre lejligheder her: lister nr. 971889 (Mountain-View Studio +1 Bdrm) og # 614274 (1. sal lige under denne apt). Bemærk venligst, at alle lejligheder kan lejes for en grupperejse. Kontakt mig for detaljer!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Strygebræt
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown

  • Er der et poolområde på Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown?

    Nej, Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown?

    Nej, Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown?

    Ja, Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown?

    Populære attraktioner i nærheden af Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown inkluderer Edward F. Knapp State Airport, Stowe Mountain Resort, Vermont State House, Mad River Glen, Sugarbush Resort, Smugglers' Notch.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown?

    Afbestillingspolitikken for Artful Historic 2Nd Flr 3 Bedrm In Civil War Infirmary Home By Vcfa & Downtown varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.