Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep (Clarkesville, USA)

Hele huset/lejligheden As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep (Clarkesville, USA)

Om As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep

Familievenlig charme og lige væk fra Lake Burton, tæt på hundreder af aktiviteter Denne charmerende 1920'ers hytte er din nøgle til en afslappende ferie! Slap af på den afskærmede veranda eller dæk med en drink og dine kære. Søen og bjergbrisen er berusende! Tag en lur eftermiddag, læse en bog eller spis udendørs på verandaen. Du kan vælge at grille eller spise på en af de mange gode restauranter i nærheden. Nyd stilheden i det grønne bælte foran kabinen. For dem, der er mere aktive, er der vandaktiviteter ved søen, klatring, vandreture, ridning, antikviteter, kunstgallerier, shopping og MEGET meget mere at gøre i området! Valgmulighederne er næsten uendelige. Store aktiviteter for børnene også!Fra ydersiden af kabinen vil du se den STOR screenede veranda! Du kan gå ind gennem døren på den side, der fører ind i Familien / stuen, der har en morgenmad / spiseplads. Der er et soveværelse med en queensize-seng med et tilknyttet badeværelse med bruser / badekar combo. The Bunk Room har 2 enkeltsenge. Køkkenet er meget godt planlagt med alt hvad du har brug for, hvis du vil lave mad / spise i kabinen. Vi har endda en vaffelproducent og en isproducent! Grøn æggrillen er også tilgængelig til din brug. Vaskemaskine og tørretumbler er i opbevaringsrummet lige gennem bagdøren.Ved 710 kvadratmeter er kabinen perfekt til en weekend, uge eller endda et langtidsophold. Vores familie på 4 finder det perfekt at få en måde!Hundredvis af aktiviteter i nærheden af inkluderet Lake Burton, Rabun og frø, Camp High Harbour, Tallulah Falls, Rabun Gap, geder på taget, ørredelageri, Panorering efter guld, Zip Line ture, fluefiskeri, rafting i Helen, Babyland General (fødested og museum for Cabbage Patch Doll) Tæt på The Dillard House og Highlands North Carolina, Corn Maze, restauranter, kunstgallerier, antikvitetsforretninger, vingårde og Scrapbook-butik ligger alle tæt på kabinen, specialforretninger i Dawsonville og GainesvilleSengetøj leveres.Nøgleord: Charmerende hyggelig hytte skridt væk fra Lake Burton! I nærheden af Clarkesville, Helen & Clayton, Ga, rolig og privat beliggenhed. 4 sovepladser (1 soveværelse, 1 køjerum), soveværelse, nyligt købt og renoveret, nye apparater inkluderer rækkevidde, køleskab, mikrobølgeovn, vaskemaskine / tørretumbler og en grøn æggrill, vidunderlig veranda, hvor du kan spise alfresco, sidde og slap af eller tag en lur på soveværelset i dobbelt størrelse. Sidedækket har ekstra afdækket siddepladser. Vaskemaskine og tørretumbler er separat opbevaringsrum tilsluttet kabinen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep

  • Er der et poolområde på As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep?

    Nej, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep?

    Nej, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep?

    Ja, As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep?

    Afbestillingspolitikken for As Seen On Lala.com, Charming Cabin Just Off Of Lake Burton,serene & Cozy! Sleep varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.