Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home (Taupo, New Zealand)

Hele huset/lejligheden Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home (Taupo, New Zealand)

Om Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home

Awanui Lodge - Whakamoenga Point Feriehus Awanui Lodge - Whakamoenga Point Feriehus er beliggende i en fredelig og privat buske omgivelser med smuk udsigt over Lake Taupo. Dette eksklusive Taupo feriehus er moderne og rummeligt, det perfekte tilflugtssted for både familier og grupper med gratis trådløs internetadgang.Der er en stor åben planløsning spisestue og køkken område med højt toppede lofter og billedvinduer med en vidunderlig udsigt ud til søen. Døre åbner ud på et stort dæk med et stort udendørs bord for at nyde de dårlige sommeraftener. Mine Bay er en 100m gåtur fra huset hvor du kan svømme til Maori carvings omkring 40m fra bugten, eller bare slappe af på stranden. Kajakker kan ansættes, og der er bussture til at nyde tæt på.Skal du vælge denne ejendom til en vinterferie, har det hyggelige opholdsstue også en åben ild (brænde til rådighed) til at slappe af foran og elvarme, så ingen chance for at blive kold på de vinternætter. Der er et separat tv-stue, komplet med Sky, video og en stereo / cd-afspiller. Der er et moderne køkken med alle moderne faciliteter og et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler.Der er 5 soveværelser adskilt i 2 vinger - perfekt til 2 familier at nyde en ferie sammen. Én fløj har 2 soveværelser med 1 queensize seng og 2 enkeltsenge, plus et badeværelse med bruser, badekar og separat toilet. Den anden fløj har 3 soveværelser, 1 kingsize seng, 1 super konge og 2 enkeltsenge - plus en semi ensuite med bad, bad og separat toilet! Ud over den fantastiske soveværelset er der et stort rumpus-værelse nedenunder - fantastisk hangout for de ældre børn. Der er en garage og parkering til en båd (mellem 5m og 7m i længden) på dette Taupo feriehus. * Børne barneseng til rådighed og højstol på forespørgselBachcare tilbyder rengørings- og sengetøjstjenester, som kan opkræves efter din reservation. Hvis rengøring eller sengetøj ikke vises på dit tilbud på HomeAway, er det IKKE inkluderet i dit ophold. For at finde ud af mere om specifikke rengørings- og linnepriser til dit ophold, skal du bruge 'Stil et spørgsmål til manager' for at kontakte Bachcare.Andre ting at bemærke: * Alle bookinger er underlagt lejekodeksens regler for Whakamoenga Point. Forhør, inden du booker, for at modtage en kopi af lejekoden. For at bevare den enestående karakter af Conservation & Recreation Park er der særlige vilkår, som alle gæster skal overholde i det indhegnede kompleks. Disse inkluderer ingen parkering undtagen inden for den lejede ejendom og ingen støj, der påvirker naboer. Ingen kæledyr tilladt. Rygning er ikke tilladt på fællesarealerne i Whakamoenga Point. Droner er ikke tilladt på dette punkt. En Bachcare-reservation tillader kun, at de personer, der er navngivet i reservationen, er i huset eller inden for det indhegnede samfund på Point. Bemærk, at tennisbanen er delt og skal bruges med hensyn til andre. Sanktioner gælder, hvis særlige betingelser overtrædes.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home

  • Er der et poolområde på Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Nej, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Nej, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Ja, Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Populære attraktioner i nærheden af Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home inkluderer Lake Taupo, Lilliput Farm Fun & Animal Park, Taupo Airport, Taupo CBD, Lake Taupo Cycle Challenge, Taupo DeBretts Spa Resort, Huka Falls, Taupo Events Centre.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home?

    Afbestillingspolitikken for Awanui Lodge Whakamoenga Point Holiday Home varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.