Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! (Guilford, USA)

Hele huset/lejligheden Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! (Guilford, USA)

Om Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!

Awesome Udsigt over Long Island Sound! Slap af, svømme, gå og føle den friske havluft! Oplev en af ​​CT mest eftertragtede og familievenlige kystlinjen områder - Mulberry punkt (en privat forening) i historisk Guilford. Denne særlige stedet giver en lille smule af Maine-lignende kyst tæt på New York komplet med forrevne kyst, tidevand puljer, beskyttet private sandstrand (perfekt til børn) og bugt. Denne winterized sommerhus sidder på et bluff med udsigt over en af ​​de mest maleriske synspunkter i CT - fra solen værelse, stirre på Faulker s Island Lighthouse midt i flade af blå hav og himmel. Come - svømme på stranden kun få skridt nede ad vejen, fisk fra klippen anløbsbro, gå langs kystlinjen veje og nærliggende stier. Området er et kayaker paradis - padle rundt i stenet og sandet kystlinjen, moser, og mere end 30 øer ud Stony Creek, som er blot 5 minutter væk med bil. Vores historiske by byder på det bedste af New England charme og faciliteter.Cottage: Dette er en lys og ren hyggelige sommerhus. Badeværelset er nyrenoveret og køkkenet er for nylig blevet opdateret og byder på masser af lagerplads med en ny køle / fryseskab og opvaskemaskine. Det er et niveau lever så stor for børn eller ældre. Solen veranda tilbyder spektakulær udsigt og har et opholdsområde en spiseplads. Loft fans og havbrise vil holde dig komfortabel og vi tilbyder et vindue klimaanlæg til meget varme dage om sommeren og om vinteren nyder fodpanelet varme og pejs. Lyt til bølgerne skvulpen mod klipperne fra de åbne vinduer!Kvarter: Mulberry Punkt Association er en rolig og charmerende, sommer-elskende, kvarter med masser af dejlige gangarealer, alle med spektakulær udsigt. Den lille private sandstrand område har en flydende svømme dock og tidevand puljer til at udforske. Det er beskyttet med stenede rev så er ideel til små børn. Byen Green er kun 2 miles væk. By: Mindre end to miles væk er den historiske by green omgivet af butikker, gode restauranter, en irsk pub, legetøjsbutik, lille købmandsbutik, is og chokolade butik, håndværk og smykker butikker, isenkræmmer, kirker, by bibliotek, rådhuset, boghandel, posthus mv Sommer koncerter på den grønne, håndværk fair, levende teater alle føje til sjov sommer atmosfære. Henry Whitfield State Museum ligger få skridt fra byens grønne. Bygget i 1639, det er det ældste hus i CT. Indgang til Westwoods vandrestier er omkring en mile fra hytten og tilbyder den største rekreative område for vandrere i Guilford med 39 miles af stier på 1200 acres. Der er to naturskønne veje krydser hinanden Guilford som anvendes af cyklister og landevejsløb om sommeren. Byerne Madison, Branford og Stony Creek er destinationer også, hver tilbyder en unik smag af historiske New England charme og alle inden for 10 minutter af hytten.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Kasino
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!

  • Er der et poolområde på Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!?

    Nej, Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!?

    Ja, Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!?

    Ja, Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!?

    Populære attraktioner i nærheden af Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! inkluderer Clinton Crossing Premium Outlets, Tweed New Haven Airport, Yale Bowl, Gillette Castle State Park, Goodspeed Opera House, Sikorsky Memorial Airport, Waterbury-Oxford Airport, Francis S. Gabreski Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes!?

    Afbestillingspolitikken for Awesome Views Of Long Island Sound! Relax, Swim, Walk And Feel The Sea Breezes! varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.