Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By (Kotor, Montenegro)

Hele huset/lejligheden Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By (Kotor, Montenegro)

Om Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By

Buena Vista Lejlighed med fantastisk udsigt og strande og restauranter i nærheden Gratis wifi og eksterne grill område med lille springet pool og strålende havudsigt. Der er et dobbelt soveværelse med en-suite faciliteter og et yderligere soveværelse med dobbeltseng med toilet og bruser faciliteter i tilstødende familie badeværelse. Der er også to dagssenge i loungen. Familien badeværelse og brusebad tjener også alle gæster, der bor i loungen 1 en-suite til soveværelse og 1 badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Brand nye tyske køkken (2013) med komfur, køleskab, mikrobølgeovn, emhætte, kogepladsbelysning og vifte af moderne redskaber Åben planløsning og spisestue, som sammen med køkkenet dækker over 40 kvm. Området byder på tre franske døre, der åbner op på en 25mtr plus balkon område med pyntede og lille svømmehal. Omfatter to enkelt sovesofaer. TV og DVD Lejligheden vil blive rengjort ugentligt. Håndklæder til dørbrug og alt sengelinned er til rådighed. Støvsugere og husholdnings rengøringsmidler er også tilgængelige Prcanj er en smuk fiskerby med en fantastisk udsigt over verdensarvsstedet omkring bugtområdet Kotor. Huset ligger på en stille privat vej og har en fantastisk udsigt over bugten. Penthouse Lejligheden har en stor åben plan stue og køkken, der åbner på balkonen med en fantastisk udsigt over Kotorbuen. Køkkenet er stilfuldt og moderne og supplerer de synlige bjælker og højt til loftet. Penthouse Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge og et soveværelse med dobbeltseng. Hvert værelse har balkon med udsigt over bugten. I alt er der over 100 kvm levende og balkonområde på første sal. Alle kun 2 minutters gang til havet og et godt udvalg af barer og restauranter. Huset blev renoveret i 2012 og er udstyret med et fantastisk tysk køkken og moderne lyse møbler. Der er aircondition i hele. Stueetagen Lejligheden har to soveværelser med dobbeltsenge, to badeværelser og et åbent køkken og stue. Der er tre franske døre på den store terrasse, hvor udsigten er spektakulær, og der er et lille gated bassin. Alle værelser har aircondition. Lejligheden er inden for rækkevidde af Kotor, Tivat (Porto Montenegro), Perast og gåafstand af Prcanj landsby. Yderligere et felt er National Parks of Lovcen (35 minutters kørsel) eller Durmitor (2. 5 timers kørsel)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Hele huset/lejligheden
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By

  • Er der et poolområde på Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Nej, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Nej, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Nej, Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Populære attraktioner i nærheden af Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By inkluderer Dubrovnik Airport, Porto Montenegro, Kraljičina plaža, Porto, Queen of Montenegro, Tivat Airport, Plaža Kupari, Rafailovići.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By?

    Afbestillingspolitikken for Bay Of Kotor Apartments With Stunning Views & Beaches And Restaurants Close By varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.