Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii (La Ametlla de Mar, Spanien)

Hele huset/lejligheden Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii (La Ametlla de Mar, Spanien)

Om Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii

LEJLIGHED SEA VISNINGER, AIR CONDITIONING _ PAÏSOS CATALANS II Turistregistreringskode: HUTTE-002938 DC11.SEA VIEW LEJLIGHED, AIR CONDITIONING _ PAÏSOS CATALANS II:'Països Catalans II' er en lejlighed næsten foran havet, 60m2 med plads til 6 personer. Det har en balkon med fantastisk udsigt over havet. Det består af et værelse med en dobbeltseng, en anden med to enkeltsenge, spisestue med sovesofa til to personer, tekøkken og badeværelse med bruser. AirconditionPaïsos Catalans II-lejligheden er perfekt til et familieophold, da det ligger i centrum af byen nær alle supermarkeder, butikker, restauranter og steder af interesse for at nyde dit ophold. Det er 5 minutters gang fra togstationen.Vi kan sige, at det er et ideelt sted at nå alle de steder, der interesserer os under vores ophold. Vi har stranden og byen ved siden af ​​og også alle fritidspladser til aktiviteter.L'Ametlla de Mar er en lille fiskerby, hvor vandreture langs havnen og promenaden gør dig i stand til at glemme din rutine og nyde din med sin brise og afslappede atmosfære.Desuden er L'Ametlla de Mar en halv time i bil nord for forlystelsesparken Port Aventura, ideel til børn og voksne og også en halv time i bil syd for Delta del Ebro, en unik naturpark i Europa.'Països Catalans II' er en lejlighed næsten foran havet, 60m2 med plads til 6 personer. Det har en balkon med fantastisk udsigt over havet. Det består af et værelse med en dobbeltseng, en anden med to enkeltsenge, spisestue med sovesofa til to personer, tekøkken og badeværelse med bruser. AirconditionPaïsos Catalans II-lejligheden er perfekt til et familieophold, da det ligger i centrum af byen nær alle supermarkeder, butikker, restauranter og steder af interesse for at nyde dit ophold. Det er 5 minutters gang fra togstationen.Vi kan sige, at det er et ideelt sted at nå alle de steder, der interesserer os under vores ophold. Vi har stranden og byen ved siden af ​​og også alle fritidspladser til aktiviteter.L'Ametlla de Mar er en lille fiskerby, hvor vandreture langs havnen og promenaden g��r dig i stand til at glemme din rutine og nyde din med sin brise og afslappede atmosfære.Desuden er L'Ametlla de Mar en halv time i bil nord for forlystelsesparken Port Aventura, ideel til børn og voksne og også en halv time i bil syd for Delta del Ebro, en unik naturpark i Europa.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Direkte adgang til stranden
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Aircondition
  3. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii

  • Er der et poolområde på Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii?

    Nej, Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii?

    Nej, Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii?

    Ja, Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii?

    Populære attraktioner i nærheden af Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii inkluderer Hotel PortAventura Park, Cap Salou, Castell de Siurana, Port Calafat, Riumar, Passeig Marítim, Cap Roig, Parque Natural del Delta del Ebro.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii?

    Afbestillingspolitikken for Beachfront Apartment, Air Conditioning_paÏsos Catalans Ii varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.