Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas (Salt Pond, Bahamas)

Hele huset/lejligheden Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas (Salt Pond, Bahamas)

Om Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas

En luksusvilla ved stranden med fantastisk havudsigt Bellosguardo, der betyder 'Smukt landskab', er en luksusvilla ved stranden med en fantastisk havudsigt. Denne unikke villa ligger over den lyserøde sandstrand i Winding Bay og omgivet af hibiscus og bougainvillea og flyder over palmettos og giver en fantastisk udsigt over havet og Eleutheras berømte solopgange og solnedgange. Det buede katedralloft og det åbne plan design af det store rum skaber følelsen af plads og lys, og de håndbroderede tekstiler og hængninger fra Indien tilføjer levende farve sprøjt. I det store rum er tre store sofaer (hvoraf to er sovesofaer) og en pejs til de lejlighedsvis køligere vinteraftener. På grund af villaens unikke design åbner begge soveværelser direkte på terrassen foran og vender ud mod havet i skrå vinkler mod hinanden. Det store soveværelse er møbleret med en queensize-ortopæisk seng og eget badeværelse, mens gæsteværelset har to enkeltsenge og er også ensuite. (En babys krybbe og børnesenge er tilgængelige for yngre børn.) To studieområder er udstyret med skriveborde, hvor trådløst internet er tilgængeligt for at give dem roligere øjeblikke for dem, der ønsker at skrive eller male. Huset er indrettet med loftsventilatorer og klimaanlæg i alle værelser, skønt villaen har en konstant brise og er godt isoleret fra middagssolen. Satellit-tv, DVD og gas-grill er alle tilgængelige. Svømning i det turkisblå hav i bunden af haven er kun et stenkast væk, og på den meget private, uberørte sandstrand er det muligt at gå milevis, perfekt din knogelfiskeværdighed, gå på en snorkel, fange hummer i Josephs Cay, eller tag de fire kajakker for at udforske efter skildpadder i den tilstødende Half Sound. Bortset fra revet, der beskytter bugten, venter store vildtfisk til dybhavsfiskeren. Længere væk tilbyder øen yderligere attraktioner; Leon Levy naturreservat, flere gode barer og restauranter, fantastiske strande og muligheder for cykling, snorkling og dykning. Dette afsondrede hus er ideelt til bryllupsrejse par, vennegrupper eller til familier med børn eller dem, der søger en ret tilbagetog til at overveje eller skabe. Det er kun 15 minutter fra Rock Sound International Airport og markedspladsen, hvor alle faciliteter er tilgængelige, og fem minutter fra Tarpum Bay, hvor det er muligt at købe frisk fisk og hummer dagligt fra fiskere ved molen og multikorns hjemmelavet brød. Det er perfekt til nogen, der ønsker at undslippe feriestedets glitter og glamour og nyde fred og ensomhed i hjertet af en naturlig vildmark. Både Pineapple Air og Bahamas Air flyver til Rock Sound lufthavn tidlig morgen og sent på eftermiddagen fra Nassau. Ejerne er glade for at diskutere måder og midler til at komme derfra fra Europa med potentielle lejere. Afhentning i lufthavnen arrangeres af ejendomsadministratoren, der leverer biludlejning.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskeservice
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Elkedel
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas

  • Er der et poolområde på Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas?

    Nej, Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas?

    Nej, Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas?

    Ja, Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas?

    Populære attraktioner i nærheden af Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas inkluderer Stella Maris Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas?

    Afbestillingspolitikken for Beachfront Luxury Beachfront Villa Non-windy Caribbean Side Long Island, Bahamas varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.