Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family (Hilton Head Island, USA)

Hele huset/lejligheden Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family (Hilton Head Island, USA)

Om Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family

BEACHFRONT EJENDOM NY RENOVERET & HØJT OPGRADERET VENTER TIL DIN FAMILIE DET BEDSTE AF DE BEDSTE OG TIL EN STOR DEAL! Ibis-bygningen på Spa of Port Royal Sound er en, der ligger direkte på stranden, og det er her du befinder dig kun få skridt fra en af de mest fredfyldte strande fyldt med dyreliv. Når tidevandet går tilbage, kan du nyde at gå på sandet og udforske. Inde i er et fuldstændigt renoveret køkken med ekstra skabe plads, moderne retter, sølvtøj, gryder / pander, apparater osv. Alle de nye inventar og møbler igennem med stor opmærksomhed på detaljer og komfort. Køkkenet har et lille kaffebarområde åbent for den nye spiseplads og alrum. Også i familieværelset er et dejligt lille barområde med anden vask. Fra familieværelset er et vidunderligt Carolina-rum (lukket veranda) med lagune og endda lidt af en strandudsigt. Det gør et vidunderligt sted at slappe af, læse og besøge. Nyd en utrolig søvn på en af de mest komfortable senge med alt behageligt sengetøj og puder, mens du lytter til springvand lige udenfor. To soveværelser og to fulde bade afsluttede smukt og meget veludstyrede. Din egen vaskemaskine og tørretumbler, strandstole og paraply, kabel-tv i alle værelser og så meget mere! Intet skånet! 24/7 gated sikkerhed sikrer, at du har et uforstyrret besøg og privat strand! Og hvad en vidunderlig strand det er! Der er cykeludlejning tilgængelig lige nede på gaden, og cykelstierne kører hele vejen til vores kompleks. Beklager ingen kæledyr tilladt på det kompleks, hvor to udendørs swimmingpools (åben fra 1. april til 1. oktober), fitnesscenter, tennisbaner, basketballbane, picnicområder med grill, strandpromenade, natursti, privat strand og så meget mere! Vi elsker dette sted og ønsker virkelig, at du skal have et fantastisk ophold, så vi prøver så meget vi kan for at sikre et vidunderligt ophold, herunder oplysninger om begivenheder, lokale spisesteder (værdi og high end med også vores personlige anmeldelser), kort over kortene område og steder at besøge, og så meget mere. Vi er altid åbne for flere forslag og håber at fortsætte med at forbedre os. ** Denne enhed ligger på anden sal, og der er ingen elevator. ** Denne strand anbefales ikke til svømning. Hvis du søger efter Fish Haul Creek Beach Park, vil dette give dig en bedre idé om vores strand. **

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Udendørs pool
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family

  • Er der et poolområde på Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family?

    Ja, Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family?

    Nej, Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family?

    Ja, Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family?

    Populære attraktioner i nærheden af Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family inkluderer Hilton Head Airport, Beaufort MCAS /Merritt Field, Hunting Island State Park, Tybee Island Light Station, Fort Pulaski, River Street, Southern Womens Show, Savannah Garden Exposition.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family?

    Afbestillingspolitikken for Beachfront Property Newly Renovated & Highly Upgraded Waiting For Your Family varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.