Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families (Tulum, Mexico)

Hele huset/lejligheden Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families (Tulum, Mexico)

Om Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families

Villa ved stranden med pool og vandfald: Smuk sandstrand Villa Tres Delfines er en villa ved stranden beliggende på den smukke sandstrand i Soliman Bay. Beliggende i rummelige, smukt anlagte tropiske haver, er dette den perfekte væk med venner eller familie. Nyd snorkling og kajaksejlads i det rolige, beskyttede, blå vand i bugten, tag den storslåede udsigt over Caribien og junglen fra vores tagdæk, flyve en drage, bygge en sandslot, gå den perfekte halvmåneformede strand, se på pelikaner overhead, leguanerne soler på klipperne, eller bare slappe af i en af de mange hængekøjer. I nærheden er spektakulære maya-ruiner, verdensberømte cenoter (vandige huler, der er unikke for området), jungle-eventyr, dykning og fiskeri, samt restauranter og shopping i den maleriske by Tulum (ca. 10 minutter væk). Villaen inkluderer daglig stuepigeservice, satellit-tv, internetadgang, kajakker og en valgfri kokkeservice.Soliman Bay er en perfekt halvmåneformet bugt med en dejlig sandstrand, roligt beskyttede farvande og fantastiske korallrev til snorkling. Bugten er et sikkert indhegnet samfund af private hjem, så du får stranden for dig selv. Villa Tres Delfines har en rummelig åben planløsning, spisestue og køkken. I stuen er der et fladskærms-tv med Sky-tv og dvd-afspiller. Der er også et musiksystem, masser af bøger, guidebøger og spil. Køkkenet er fuldt udstyret med tallerkener, redskaber, gasområde / ovn, køleskab, mikroovn, blender, kaffemaskine. Vi har også en vaskemaskine + tørretumbler til dit brug.I stueetagen er 3 rummelige soveværelser og 2 badeværelser. Alle værelser har skydedøre, der fører ud til overdækkede terrasser ved stranden. Ovenpå er en enorm mester suite med en spektakulær 180 graders udsigt over bugten. Suiten fører ud på et dæk med et overdækket udendørs opholdsområde og hængekøje. Endelig på taget ligger et observationsdæk med 360 graders udsigt over havet, stranden, mangrover og solnedgangen.Alt sengetøj, håndklæder, badehåndklæder leveres. Daglig rengøring er inkluderet i lejen. Valgfri kokservice er tilgængelig. Kokken tilbereder lækker mexicansk og amerikansk mad.Tre dobbeltkajakker leveres til din eksklusive brug sammen med padler og redningsveste, inklusive ungdomsstørrelser. Du kan kajak ud til beskyttede rev i bugten for at få fantastisk snorkling eller snorkle fra stranden. Til børnene har vi også sandlegetøj, spande og skovle. Villaen har sin egen private pool med et vandfald, der kaskader ned i vandet, og omgivet af et solterrasse med liggestole. Et perfekt sted at fange lidt sol, arbejde på en solbrun eller nyde solnedgangen. Vores residente leguan Spiky soler sig normalt over vandfaldet, der kaskader ned i poolen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Telefon

Ofte stillede spørgsmål om Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families

  • Er der et poolområde på Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families?

    Ja, Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families?

    Ja, Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families?

    Ja, Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families?

    Populære attraktioner i nærheden af Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families inkluderer El Paraiso Playa, de Tulum, Playacar, Ruinas Mayas de Tulum, Dos Ojos, LabnaHa Eco Park, Gran Cenote, Terminal de Autobuses de Tulum.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families?

    Afbestillingspolitikken for Beachfront Villa With Pool & Waterfall: Gorgeous Sandy Beach, Ideal For Families varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.