Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View (Shenandoah Junction, USA)

Hele huset/lejligheden Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View (Shenandoah Junction, USA)

Om Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View

Bears Den - A Taste of Heaven fra et bearly Rustic synspunkt Serenity, ro, smuk udsigt og varige minder med familie og venner - The Bears Den Cabin er den ultimative flugt!Oplev en spændende tid på en fantastisk bjerg tilbagetog i kabinen beliggende i Shenandoah Valley, beliggende nær Luray, Virginia. Tag ind og nyd den betagende udsigt over Blue Ridge Mountains alt sammen fra den ekspansive terrassebord på kabinen. Kabinen ligger på grænsen til Shenandoah National Park med adgang til floden til Shenandoah-floden.Denne luksuriøse hytte med 5 soveværelser, der er fyldt med faciliteter, har noget for enhver smag. Det er udstyret med satellit-tv'er, højhastighedsinternet, høfligheds-top og gratis lokalopkald. Et underholdningsrum, der har et 42 ”LCD-tv, DVD, PS2, stort filmvalg, billardbord med reguleringsstørrelse, fodbold, dartbræt og mange brætspil at vælge imellem. For dem, der nyder at hygge sig ved ilden, er der en fritstående brændeovn til de kølige nætter.Det overordnede niveau har en åben grundplan, en stenpejs, 47 ”LCD / HD TV. Værelserne er indrettet med møbler i log-stil, queensize-senge, luksuriøst strøelse, fladskærms LCD HD-tv. Der er også en queensize sovesofa i det lavere niveau. Master suite har en king size seng og 32 ”LCD HD TV. I masterbadet er der et stort jacuzzi-spabad, opvarmede gulve og walk-in-shower. Træd udendørs på det ekspansive dæk i fuld længde med smuk udsigt over bjergene og brugerdefinerede logmøbler. Nyd udendørs spiseforberedt gasgrill til det perfekte måltid. På det nederste dæk er der et vidunderligt beroligende 6-personers boblebad under stjernerne, og et ildstedområde, der er fantastisk til sene aftensamlinger og uforglemmelige bjergminder.Luksuriøst indrettet men alligevel rustikt beliggende giver mulighed for privatlivets fred, afslapning og de perfekte rammer for at skabe uforglemmelige elskede minder. Med sine høje kvalitetsfaciliteter er The Bears Den højt placeret på de 'bedste' steder at bo på Shenandoah Valley! (Vi har også en anden hytte i den samme gade, der er meget ens. Se venligst Bear Crossing ejendomsnummer 609691, hvis Bears Den er booket.)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View

  • Er der et poolområde på Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View?

    Nej, Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View?

    Ja, Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View?

    Ja, Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View?

    Populære attraktioner i nærheden af Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View inkluderer Luray Caverns, Bridgeforth Stadium, Shenandoah National Park, Shenandoah Valley Regional Airport, Charlottesville Albemarle Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View?

    Afbestillingspolitikken for Bears Den - A Taste Of Heaven From A Bearly Rustic Point Of View varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.