Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views (Feakle, Irland)

Hele huset/lejligheden Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views (Feakle, Irland)

Om Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views

Smukt herregård beliggende i frodige grunde med udsigt over søen Velkommen til et skridt tilbage i tiden. Williamstadt House er et smukt Historic Country Manor House beliggende nær bredden af Lough Derg i hjertet af det sydvestlige Irland. Denne georgiske skønhed ligger midt i modne frodige haver og græsplæner med en række eksemplarer og frugttræer og omgivet af århundreder gamle bøg, ask og egetræer.Huset kan prale af et privat 50 meter stort træ, der løber langs søen med vandrestier og ridning og sin egen private havn til sejlsport og kajaksejlads. Den parklignende indstilling giver besøgende virkelig mulighed for at nyde og opleve et sted ude af tid, hvor livet tager et langsommere tempo. Slap af og tag en gynge under et 300 år gammelt kastanjetræ og se lyset lege på bjergene i Tipperary på tværs af søen, nyd et aften badminton spil på græsplænen, drinks og middag under aftenhimlen, skinnende af stjerner. Nyd et smukt viktoriansk badekar og bliv hyggelig foran en græs i et af de komfortable velindrettede receptioner.Gården ved Williamstadt House har mange funktioner, herunder en to-sengs to bad hytte i det 200 år gamle Coach House, kendt som GameKeeper's Cottage (HomeAway-liste 960200). Det er nyrenoveret med alle moderne bekvemmeligheder og giver en dejlig tilføjelse til hovedhuset.Williamstadt House og dets omgivelser giver et paradis for vandreture, cykling, ridning, vandsport, fiskeri, golf og dyrelivsvisning. For at turnere med Irland er det den perfekte base, kun en times kørsel fra Shannon lufthavn, en times kørsel fra Galway City, en time fra Limerick og 2 1/2 time fra Dublin.Funktioner inden for en times kørsel inkluderer The Cliffs of Moher, The Burren, Galway Bay og strendene i Lahinch og Fanore, Galway City og Bunratty Castle og Folk Park.Williamstadt House ligger en kilometer fra landsbyen Whitegate, en let spadseretur eller cykler ned ad lille landspor. Byer i nærheden inkluderer den smukke landsby Mountshannon og den historiske Killaloe med restauranter, pubber, butikker og lokale landmændsmarkeder. Dette område er verdensomspændende kendt for sin traditionelle musik og sessioner finder sted på pubberne mange aftener. Den verdensberømte Feakle Music Festival sker her hvert år. Der er mange golfforbindelser i området, Portumna og East Clare blandt dem. I sæsonen er der tusindvis af hektar privat jord til rådighed til hjortefælder samt and, fazant og træskovskydning.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Kabel-TV
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views

  • Er der et poolområde på Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views?

    Nej, Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views?

    Ja, Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views?

    Ja, Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views inkluderer Salthill, Eyre Square Centre, Sybil Connolly: a selection from the archive, Shannon Airport, Eyre Square, The Burren Centre, Galway Harbour, Quay Street.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Country Manor House Set In Lush Grounds, Lake Views varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.