Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc (High Point, USA)

Hele huset/lejligheden Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc (High Point, USA)

Om Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc

Smukt familiehus i High Point, 15 minutter fra Greensboro, NC De to historier, georgiansk kolonialhjem, er moderne, varm og tiltalende møbleret. Fuldt udstyret med alt hvad du har brug for en stressfri ferie, Smart TV i hvert soveværelse. Ingen grund til at bekymre dig om sengetøj. Vi leverer håndklæder, badehåndklæder, lagner, puder og tæpper, shampoo og sæbe. Rummet: Første salMaster soveværelse er placeret i første sal og har en king size seng med gel hukommelse skum madras. Badeværelse med stort glasbrusebad, Doublesink & JacuzziKøkkenet er udstyret med komfur, ovn, køleskab med ismaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og en sensor bevægelse skraldespand, perfekt til et hjemmelavet måltid.Stue møbleret med italienske lædermøbler, Elektrisk hvilestol, smukke midterste borde og sideborde, pejs, 65 ”Smart fladskærms-tv, 11.000 W smart lydsystem og WIFI til at underholde gæster. Og hvis du har brug for en plads til at få gjort arbejde, sidde og nyd udsigten på kontoret, der ligger foran huset. Halv badeværelse. Formel spiseplads med 8 stole og en afslappet spiseplads med 4 stole,Brug for lidt frisk luft? Nyd det udendørs dæk, fuldt møbleret med udemøbler, der er store nok til at passe til 8 personer komfortabelt (Stor tønne grill på den ene side kul og den ene side gas, udendørs varmelegeme. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt et pulverrum er også placeret på første sal.Stor dobbeltgarage. Rummet: Anden salAnden sal har fire soveværelser med smuk udsigt og et komplet badeværelse med dobbelt håndvask. Værelse 1 har 2 queensize-senge med gelhukommelsesmadrasser til den bedste søvn i dit liv.Værelse 2 og 3 har 2 senge i fuld størrelse, også med madrasser af gelhukommelse.Til sidst har værelse 4 2 enkeltsenge i senge med madrasser af gelhukommelse.Huset har 3 udendørs overvågningskameraer, hoveddør, Drive way og baghave.I soveværelset er en af walk in closets låst til privat brug af ejer. Rør IKKE MED. I stuen er det lille opbevaringsskab låst til vedligeholdelse, som folk leverer. Rør IKKE MED.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc

  • Er der et poolområde på Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc?

    Ja, Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc?

    Nej, Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc?

    Ja, Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc inkluderer BB&T Field at Groves Stadium, Piedmont Triad International Airport, Guilford Courthouse National Military Park, Aggie Stadium, Smith Reynolds Airport, Adventure Landing Wiston-Salem.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Family House In High Point, 15 Minutes From Greensboro, Nc varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.