Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 (San Miguel, Mexico)

Hele huset/lejligheden Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 (San Miguel, Mexico)

Om Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12

Smukt hus m / poolhave 5 værelser / 5bad 12 sovepladser Smukt møbleret hus m / pool 5brm / 5bathrm til 12.Vores dejlige hus er indrettet med en dejlig udsmykning, meget rummelig med 5 soveværelser og 5 badeværelser, dejlig spisestue og stue, stor have med swimmingpool og jacuzzi, udendørs spisestue med ventilator, hængekøje, solstole. Villaen har den ideelle ramme for familier og venner at nyde kvalitetstid sammen.Aircondition i alle husets værelser. Køkkenet er fuldt udstyret med ovn, komfur, mikroovn, køleskab, brødrister, kaffemaskine, tallerkener og glas, masser af pander og gryder osv. Spisestue med 2 store bænke og 2 lænestole til store familier og vennerStue med Smart Tv fladskærm 50 '', sofa og stole. Kun WIFI, Netflix, mexicanske kanaler. Tøjvask med vaskemaskine, tørretumbler, strygejern.Detaljer om soveværelser:Soveværelse 1 'La marina': beliggende i stueetagen, queensize-seng, skab med pengeskab, træskrivebord, sovesofa Kærlighedssæde. Badeværelse med bruser og toilet. Soveværelse 2 “Punta Sur”: Dette værelse ligger på anden sal i villaen og tilbyder 2 senge (Ægteskabsstørrelse) til 4 personer, med lille terrasse, træskrivebord, badeværelse med skab med pengeskab, bruser og toilet. Soveværelse 3 “Chen Río”: Dette er soveværelset i huset, der ligger på anden sal. Dette værelse har en king-size seng, med et stort træbord og stol, et rummeligt badeværelse med jacuzzi-badekar, dobbelt håndvask, bruser, toilet og bidet. Skabet har sin egen plads (sikkert inkluderet), ved siden af ?? badeværelset. Chen Río-værelse tilbyder en dejlig udsigt over haven og swimmingpoolen, en stor terrasse med morgenmadsbord. Soveværelse 4 'San Miguel': Dette værelse ligger på anden sal og har en queensize-seng, med træbord og stol, flot terrasse med 2 stole og lille bord med udsigt til haven / swimmingpoolen. Badeværelset indeholder skab med pengeskab, håndvask, bruser og toilet. Soveværelse 5 “El Cielo”: Dette værelse ligger på anden sal og tilbyder en queensize-seng, træskrivebord og stol, udsigt over den offentlige park og det smukke kvarter. Dette værelse har ikke badeværelse, men der er et helt badeværelse nedenunder, der kan bruges af disse gæster. (med bruser, håndvask og toilet).Alle værelser har aircondition, nye madrasser, sengetøj og håndklæder. Denne villa har en meget unik stil, detaljeret udsmykning og er meget velplejet.Konstant interaktion via VRBO, e-mail, whatsapp eller telefonopkald. For vores gæsters bekvemmelighed leverer vi en låskasse til at beskytte nøglerne, som de kan bruge til sene ankomster og til at opbevare nøgler, når de forlader ejendommen. Huset ligger 10 minutters gang fra havnefronten og havet. 20 minutters gang til færgehavnen. I gåafstand fra villaen er der gode barer, restauranter og butikker.Gåafstand til mange restauranter, butikker, centrum. Bør leje en bil eller knallert for at gå på den anden side af øen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12

  • Er der et poolområde på Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Ja, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Ja, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Ja, Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 inkluderer Playa la Gringa, Ensenada Airport, La Bufadora, Bodegas L.A. Cetto.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful House W/pool Garden 5rooms/5bath Sleeps 12 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.