Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld (Krefeld, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld (Krefeld, Tyskland)

Om Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld

Smukke, rolige lejlighed, Messe Düsseldorf, Hülser Mountain, Krefeld Den smukke, lyse lejlighed er beliggende i en stille forstad til Krefeld, ærme få minutters gang fra det historiske centrum og dens mange restauranter, cafeer, bagerier, læger, apoteker, posthuse, banker og meget mere. De har en meget god forbindelse til A40 og A57, og en sporvogn og bus rute. Lejligheden har en dobbeltseng til at slappe af. Hvis det er nødvendigt, kan en yderligere dobbeltseng følge af sovesofa i stuen, så en lille familie er velkomne. Efter anmodning kan vi levere en barneseng, høj stol og en baby badekar. Det nye køkken har at forsørge sig selv alle muligheder: starte stille og roligt med en lille morgenmad før de går til fair at Düsseldorf eller shopping eller en af ​​de mange rekreative områder dagen. En opvaskemaskine er en del af det udstyr, så behøver du ikke mister værdifuld tid. Hvis du foretrækker, men du kan også spise morgenmad på Hülser markedet. Selvfølgelig kan du bestiller gennem os på forhånd, eller lave en aftale for at tage væk, for dem i en fart. Hvis du ikke har tid til en gåtur efter en travl dag, kan det begynde dig hjemme med det formål Hülser Berg og hans udsigtspunkt og animalske kabinetter og en stor legeplads. På Hülser bjerget er en restaurant, så dagen kan afslutte kulinarisk der også.Lejligheden har ved siden af ​​dit velbefindende individuelt kontrollerbar via rumregulator gulvvarme, er gulvet dækket med høj kvalitet natursten fliser.Badeværelset er moderne og smukt indrettet og har et brusebad og toilet. Varmt vand opvarmet af vandvarmeren ved en behagelig temperatur og så er til stede på ethvert tidspunkt og i tilstrækkelig mængde.I stuen finder du et moderne fladskærms-tv (satellit og internet) i tillæg til den komfortabel sovesofa. Trådløs internetadgang er også tilgængelig. Fra sofaen kan du nyde en udsigt over haven. En lille terrasse med stole runder de faciliteter til at slappe af. Direkte ved huset er naturligvis en parkeringsplads til din bil til rådighed.Lejligheden er meget velegnet til allergikere.Vi er glade for at byde dig velkommen i paradis snart.Nogle destinationer (uddrag)Historisk center (Hülser marked) 500 mBageri 500mSporvognsstoppested 500mSupermarked (Kaisers, Aldi, Edeka) 500 m op til 1 kmHülser Mountain 3 kmHistorisk Schlufffahrt (fra maj til september) 1 kmKempen 7 kmKrefeld centrum 8 kmMesse Düsseldorf 29 km (ca. 25 minutter i bil)Düsseldorf Lufthavn 30 km (ca. 25 minutter i bil)Düsseldorf Old Town (længste bar i verden) 34 km (ca. 35 minutter i bil)Venlo, Holland 30 kmMesse Essen 44 km (ca. 40 minutter i bil)Weeze Lufthavn 42 km (ca. 45 minutter i bil)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Gratis wi-fi
  4. Hele huset/lejligheden
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld

  • Er der et poolområde på Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Nej, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Nej, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Ja, Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld inkluderer Düsseldorf Lufthavn, Düsseldorf Fair, Düsseldorf Hovedbanegård, Düsseldorf Altstadt, Movie Park Germany, Messe Essen, Essen Motor Show, Arena auf Schalke.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful, Quiet Apartment, Near Messe Dusseldorf, Hülser Berg, Krefeld varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.