Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. (Pecos, USA)

Hele huset/lejligheden Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. (Pecos, USA)

Om Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.

Smuk, rustik bjerghytte på floden. 19th Century bjerghytte, der ligger lige ved den berømte Pecos River i Sangre de Cristo Mountains i Tererro, NM. Kabinen er blevet undersøgt, dateret og er en af de sidste originale herberger i området. Dette er et sandt historisk sted, der opretholdes af efterkommere af den oprindelige familie i fem generationer. Kabinen har et køkken og spiseplads med plads til 4 personer. Der er et badeværelse og et soveværelse med en behagelig queensize seng sammen med et hyggeligt opholdsstue. Dette er en udendørs entusiaster drøm gå i opfyldelse. Start med at vågne op tidligt og have din kaffe på flodpavillonet lige ved din hoveddør, og nyde udsigten over kolibrier og muldyr, der bevæger sig gennem flodbredderne. Nyd nogle af hans bedste fluefiskeri i verden til regnbue og tysk ørred uden at skulle behøve mere end blot et par meter på din egen private del af floden. Senere inden frokost kam området for turkis og sølv. Den lille nu spøgelsesby Terrero blev kendt som en bustende minedrift i det gamle vests dage. Den oprindelige mine sætter mindre end en halv kilometer fra kabinen over Hwy 63 fra indgangen til ejendommen. Når du har lavet mad, kan dine friske koldtørred til frokost tage en tur op ad canyonen midt i Sante Fe National Forrest for at se elg, ørne, hjorte og andre dyreliv. Hvis den rolige afsondrethed er for meget, skal du ikke bekymre dig, byen Pecos handler kun om en 20 minutters tur gennem den smukke flodkanon. Den gamle stormagasin er stadig i drift og ligger bekvemt omkring to miles ned ad floden fra kabinen. Her kan du nyde andre faciliteter som ridning, guidede pakkerejser, og til sportsmanden derude guidede elg, hjorte og bjørnejæg. Sørg for at tjekke Tererro General Store's Facebook-side til aktiviteter og andre faciliteter. For en mere levende oplevelse hoved til den historiske by Sante Fe, der er omkring en 40 minutters tur syd, hvor du vil opleve fremragende sydvestlige køkken inspireret af indfødte chili høstet fra området såvel som indfødte sydvestlige kunst og arv. Byen modtager også sin rimelige andel af entertainere fra lokale barer til store koncerter. Sørg for at slå Jacolopes på Cerillos til gode souvenirs og det indfødte marked på 'Old Towne' for autentiske sydvest smykker og kunst. Efter en dag i byen kom tilbage til en stille aften, start en ild i gruben og nyd den klareste himmel, du nogensinde vil se. Stjernerne er utallige, og aftenluften er cool, ligesom den perfekte eftermiddag, men om sommeren. Endelig vil du blive rocket til at sove ved lyden af den rushende flod udenfor. Et sandt paradis venter på dig. For interessant læsning på området skal du kigge op 'Pionerer af Upper Most Pecos' og Beatty's Cabin.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.

  • Er der et poolområde på Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.?

    Nej, Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.?

    Ja, Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.?

    Ja, Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River.?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful, Rustic Mountain Cabin On The River. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.