Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property (Eureka Springs, USA)

Hele huset/lejligheden Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property (Eureka Springs, USA)

Om Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property

Smukke omgivelser, fantastiske solnedgange, Spectacular Lake View, Lakefront Ejendom Velkommen til vores Lakefront Paradise !! Vi har en rummelig 2 soveværelse, et bad suite med et køkken krog, der har en lille brugerdefineret kaffebar og fuld størrelse vask. Der er to indgange til din suite .... Et direkte fra din egen private parkeringsplads, og den anden indgang / udgang tager dig ret til din grill / firepit område. Du har en ekstra stor helt ny dæk med en fantastisk udsigt over Beaver Lake og de omkringliggende Ozark Mountains, hvor man kan slappe af og nyde i vores 6-personers boblebad. Solnedgangen er at dø for og de ændre sig med hver passerer minut (holde dit kamera praktisk) !! Det store soveværelse er udstyret med en queen size seng og en lang antik sofa. Der er endda en reol fyldt med bøger til din læsning nydelse. Selv når du sidder op i sengen og finde dig selv stirrer lige ud på disse smukke udsigt over søen .... det er svært at ønsker at stikke næsen i en bog. Den mindre soveværelse er i øjeblikket sat op som en stue med to enkeltsenge (nemt omdannes til en kingsize-seng) og en 48inch LED TV, Blu Ray afspiller, og parabol satellit-tv-tjeneste .... pejsen under tv vil holde dig varm og toasty på de kølige aftener i efteråret og vinteren. Den fulde Badeværelset har en piedestal vask og bad / brus kombination, herunder alle de væsentlige toiletartikler for vores gæster. Beaver Lake og Ozark Mountain udsigt fra hvert værelse !! Vores custom kaffebar giver en Keurig kaffemaskine, brødrister, kompakt køleskab, og mikrobølgeovn til din brug. Dine værter Mr. og Mrs Achenbach har den øverste del af hjemmet afspærres fra gæster til deres egen personlige brug, når de er der. Vores sats er baseret opon dobbeltværelse (2 gæster). Hver ekstra gæst vil være $ 25 per person, per nat (højst 4 gæster). Denne suite er puttet ind i siden af ​​bjerget med vinduer i trætoppene for en meget fredelig og rolige omgivelser. Dette er den eneste suite på ejendommen, så du vil have absolut fortrolighed. Medbring badetøjet og blød i det varme karbad eller bare sidde på dækket i en hængekøje og se en smuk solnedgang, mens du slappe af eller gå ned og tage en dukkert i den smukke klare smaragd sø farvande. Som du nyde dine eventyr i den historiske Eureka Springs, glem ikke, at din solnedgang / måneskin på søen venter dit afkast. Nattehimlen er ikke noget, du ønsker at gå glip af her !!! Hvis du ønsker at prøve en ny restaurant, 20 min kørsel i Eureka Springs er en af ​​de smukkeste naturskønne drev, du nogensinde vil se, med så mange forskellige og fremragende valg til at spise .... vil du ikke vide, hvor man Start. Vi vil gerne give dig en liste af vores favoritter. Se dig snart .....

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Aircondition
  4. Satellit-TV

Ofte stillede spørgsmål om Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property

  • Er der et poolområde på Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Nej, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Nej, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Ja, Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property inkluderer Rogers Municipal Airport, Springdale Municipal Airport, Northwest Arkansas Regional Airport, Bikes Blues and Barbeque, Donald W. Reynolds Razorback Stadium.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property?

    Afbestillingspolitikken for Beautiful Setting, Amazing Sunsets, Spectacular Lake View, Lakefront Property varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.