Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment (Levera, Grenada)

Hele huset/lejligheden Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment (Levera, Grenada)

Om Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment

Smukt møbleret og moderne selvstændig lejlighed med 1 soveværelse RummetStor lyst luftig lejlighed, perfekt udstyret til en høj standard. Stort badeværelse med toilet, håndvask og våde rum stil brusebad. Soveværelse med en britisk king size seng, garderobe og toiletbord og et nyt loft fan. Stort åbent opholdsstue med to dobbeltsofaer, spisebord og afføring samt et moderne veludstyret køkken, køleskab og to ring induktions komfur. Egen privat indhegnet veranda og port og egen indgang til flad udsigt over stor have, gårdhave bord og stole og direkte havudsigt. Parkering via drev.Gæst AdgangFælles drev med rigelig parkering. Egen indgang til lejlighed beliggende under hovedfamilieboligen. Helt selvstændig lejlighed med fælles brug af haver med ejer.Interaktion med gæsterSom vi lever i hovedhuset, er vi tilgængelige for hjælp og rådgivning under hele dit ophold. Denis blev født i Grenada så har omfattende viden om alt, hvad du måske vil se og gøre på øen, alle de bedste steder at besøge og spise osv. Vi har to dejlige venlige hunde, som ville elske ekstra vandreture med villige gæster og er fremragende opmærksomme hunde.NabolagetBathway er et område med enestående skønhed, beliggende i et roligt beboelsesområde. Venlige lokalbefolkningen bruger stranden regelmæssigt, selv om det er meget stille i løbet af ugen og uden for skoleferier. Sikker svømning er markeret af revet og har en livredder om dagen. Fiskeri kan gøres på klipperne modsat lejligheden eller langs stranden. Der er flere strandbarer, der sælger lokale rom, og en dejlig restaurant drevet af en granadian og hendes østrigske mand (god prisbelønnet mad). Der er lokale land og klippe går ned til Levera strand (nesting strand af de truede Leatherback Turtles), Levera National Park og Lake, og Savan Swazee. De fleste bestemmelser kan købes hos Sauteurs omkring 5 miles væk, eller fra den større travle by Grenville omkring 10 miles. En lille lokal butik ligger ved floden Sallee, en 15 minutters gang.Komme rundtLokale busser fra floden Sallee, omkring 15 til 20 minutters gang, tager dig til Grenville (skift til St. Georges) og Sauteurs (nærmeste shoppingby). En bil anbefales, men ikke afgørende, især hvis du kan lide at gå langs kystveje for at fange bussen. Busser fra floden Sallee er meget billige og regelmæssige og stopper for at hente dig og slippe dig på din anmodning.Andre ting at notereVi kan arrangere ture på øen og indsamling (til en pris) fra lufthavnen. Brug af vaskemaskine i huset er til rådighed mod tillægsgebyr. På grund af miljøbevidsthed har vi valgt ikke at passe til aircondition, men huset holdes naturligt køligt på grund af havbrisen. Brisen sikrer også, at vi sjældent er foruroliget af myg og sandflys !!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Wi-fi
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment

  • Er der et poolområde på Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Nej, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Ja, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Ja, Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment inkluderer Cruise Ship Terminals, Old Pearls Airport, Dougladston Estate & Barracks, St George's Market Place, Carenage, Cathedral of the Immaculate Conception St Georges, Saint Georges Anglican Church, Grenada Carnival.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment?

    Afbestillingspolitikken for Beautifully Furnished And Modern Self Contained One Bedroom Apartment varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.