Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead (Monument, USA)

Hele huset/lejligheden Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead (Monument, USA)

Om Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead

Smukt ombygget bondgård på fantastisk 6 Acre Mountain Homestead Serene, stille, restaurerende og praktisk! Hvis det er det du leder efter, så har du fundet din perfekte skive af himlen. Denne smukt renoverede bondegård er beliggende ved bunden af Mount Herman i Front Range of the Rocky Mountains. Selvom du vil føle dig afsondret, med den eneste lyd der er vinden gennem træerne og din families latter dette hjem er inden for 1/2 mile af alle faciliteter, herunder kaffebarer, købmandsforretninger, shopping og restauranter og en kort 10 min kørsel til Air Force Academy og Colorado Springs. Nogle af de bedste vandreture er lige op ad gaden, og Monument Lake er fantastisk til fiskeri og er en hurtig 10 min gåtur! Nyd oplevelsen af ​​gården med friske æg fra hønsene og grøntsagerne fra haven i sæsonen. Vær dit rustikke bryllup, middagsselskab eller anden begivenhed på denne smukke ejendom. Stor ejendom for familier. Den ekstra store indhegnet gård og det brede åbne rum indeholder et træhus, svingesæt og masser af træer til at klatre. Høj kvalitet tør sauna til rådighed for gæsterne. Åbent koncept hovedområde omfatter slående køkken med høj kvalitet finish og nye apparater, herunder en 6 brænder gaskomfur og konvektionsovn. Nyd specielle kaffedrikke med Nespresso pod-maskine og mælkeskum. Køkken leveres fyldt med Pottery Barn retter og høj kvalitet potter og pander og redskaber. Brugerdefineret bondegårdssæde 13+. Ny brændeovn vil holde dig varm på kølige nætter. Stort dæk indeholder en ny gasgrill og har udsigt over søen, Front Range og byen Monument. Yderligere store nedenunder familie værelse omfatter gas pejs og 55 'LGOLED monteret tv med surround sound samt spil og andre aktiviteter. Stueetagen og nedenunder opholdsrum har justerbar belysning. Aircondition og varme til at holde dig komfortabel i alle årstider. Alle soveværelser og nedenunder stue er udstyret med brugerdefinerede blackout cellulære nuancer. Hovedetage soveværelse indeholder en king size, sove nummer seng og eget badeværelse med gulvvarme. Stueetagen indeholder stort toilet med boblebad, opvarmede gulve og dobbelt håndvaske. Den nedenunder boligareal kan sove to på den komfortable memory foam sovesofa. Der er en tredje komplet badeværelse nedenunder samt et dejligt stort vaskerum med fuld størrelse vaskemaskine og tørretumbler. Ranch hegn og et usynligt hegn omgiver ejendommen. Vælg vildblomster i foråret og sommeren, og slæde på ejendommen om vinteren! BEMÆRK: Hvis du er interesseret i denne ejendom i en periode, der ikke vises, så kontakt mig og vi vil se, om vi kan rumme dig. Vi kan også arrangere soveværelserne for at imødekomme dine behov, til en vis grad.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Centralvarme
  4. Aircondition

Ofte stillede spørgsmål om Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead

  • Er der et poolområde på Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead?

    Nej, Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead?

    Nej, Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead?

    Ja, Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead?

    Populære attraktioner i nærheden af Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead inkluderer United States Air Force Academy, North Pole Colorado Santa's Workshop, Garden of the Gods, Falcon Stadium, Pikes Peak, Cheyenne Mountain Zoo, Colorado Springs Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead?

    Afbestillingspolitikken for Beautifully Remodeled Farmhouse on Breathtaking 6 Acre Mountain Homestead varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.