Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies (Flat Rock, USA)

Hele huset/lejligheden Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies (Flat Rock, USA)

Om Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies

Bella Vista, 'ægte' spektakulære udsigt fra Blue Ridge Parkway til Smokies Forestil dig, at du sidder på det glaserede / screenede i veranda ved solnedgang, med udsigt over Smoky Mountains og nipper til et glas gratis vin. Det bliver ikke meget bedre end denne sommer, vinter, forår og efterår. Vores tre soveværelser hus med to badeværelser har alle moderne bekvemmeligheder og landets charme. Hvis du er et par, der ønsker at komme væk fra det hele, eller en familie med flere generationer, der holder ferie, er Bella Vista det rigtige for dig! Stueetagen har en åben plan stor plads med et fuldt lager stort køkken til forberedelse af gode måltider til familie og venner. Om sommeren forår og efterår finder du gryder fyldt med friske urter, der er der til plukning ... endda tomater også! Vi har en dejlig spiseplads med et antikt bønderbord og en stor komfortabel stue med en pejs og satellit-tv (selvom udsigten fra vinduerne og det glaserede veranda med fire gyngestole ud af opholdsrummet giver en fantastisk naturskøn skønhed ) ... der er to soveværelser i stueetagen med dronningsenge, soveværelse har et badeværelse med bruser og badekar. Underetagen har et soveværelse med to enkeltsenge og et spillerum / satellit-tv, der er sat op ... gasvarmer, bordtennisbord og poolbord med masser af plads til familien. Vi har fyldt huset med bøger, spil, puslespil og DVD'er til de nætter, du bare ønsker at bo i. Der er tre dæk fra huset, alle med panoramaudsigt; ovenpå har en træ- og kulbrændende grill, og nedenunder er en gasgrill, pejs og komfortable adirondak-stole til at sidde og nyde udsigten og den friske luft. Der er en sidegræsplæne med frugtbærende træer, hvis du er heldig nok til at være der i sæsonen. Vi installerede en helt ny vaskemaskine og tørretumbler, da vi renoverede i 2013, og huset har aircondition om sommeren (selvom du vil ønske at kaste vinduerne åbne til de sprøde, kølige sommeraftener) og ovn til vinteren. Dette er en leje af fire sæsoner, vi er indrettet komfortabelt til 6 personer, selvom vi kunne sove 8 .. alt sengetøj, toiletartikler, tallerkener, gryder og pander og andet nødvendigt udstyres ... Skabene er fyldt med krydderier, olier, vinegarer , sennep og andre bærebjælker for at starte din kogeoplevelse. Vi har kastet gode middagsfester og grill til venner og familie.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies

  • Er der et poolområde på Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?

    Nej, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?

    Ja, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?

    Ja, Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies?

    Afbestillingspolitikken for Bella Vista, Real Spectacular Views From The Blue Ridge Parkway To The Smokies varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.