Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather (Naguilian, Filippinerne)

Hele huset/lejligheden Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather (Naguilian, Filippinerne)

Om Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather

Bella Vista Resort - hvor venner og familie samles Bella Vista Resort er et smukt feriested beliggende i bakkerne i Naguilian La Union. Denne udvej tilbyder et utal af mangfoldighed til ganen for eventyrlystne rejsende. Vi er store nok til at rumme 250 gæster til fødselsdagsfester, genforeninger, bryllupper, debutanter osv. Eller intime nok til at være vært for en enkelt familie på to eller flere. Vores Hotel Villa er ikke kommercialiseret, men designet til at have en blanding af amerikansk arkitektur og standarder, men med en filippinsk bluss. De 5 værelser og 5 badeværelser er alle store og hjemlige. Værelserne kan lejes som en helhed, som kan strækkes til at rumme 50 personer eller leje individuelle værelser. Vi kunne beskyldes for at være overvægtige i vores standarder for renlighed. Selvom feriestedet uofficielt åbnede i 2014, er de fleste af de udvendige bygninger og beslag 1-2 år gamle. Hotelvilla åbnede i februar 2018. Der er en restaurant på stedet, men findes i øjeblikket for det meste for hotellets gæster. Lad dig dog ikke fange dig væk. Du har ikke spist mad, før du har spist Mama Clares-mad. Det være sig amerikansk eller filippinsk, du går væk med et smil og en tilfreds maven. Vores pool er en af en slags og unik på mange måder. Der er tre dele til poolen; Den dybe ende, der er 7 ft dyb ned til fire ft. Den mellemliggende pool, der er fire meter og en kiddie pool, som er en og en halv meter komplet med kiddie slides froskglas og svampepool. Over kiddie poolen er et vandfald der kommer ud fra et slot med to tårne og en bro derimellem. To løver pryder broen og udstråler vand fra deres grusomme mund. En stor dias går fra det øverste tårn til den dybe ende af poolen. Nipa hytter med forskellige størrelser pryder det udvendige område af poolen, der kan lejes. Åben svømning for alle er tilgængelig fra 9-6 hver dag, men er eksklusiv og gratis for hotellets gæster fra 6-10 inklusive Nipa-hytterne. Hvis et hotelgæster ønsker at leje Nipas i løbet af dagen, er det først til mølle. På grund af vores størrelse og evne til at blive stor eller gå små, og da vi er familieejet. Vi kan tilpasse din drøm efter din smag.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Kasino
  4. Pool
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Aircondition
  3. Kabel-TV
  4. Spiseområde

Ofte stillede spørgsmål om Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather

  • Er der et poolområde på Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather?

    Ja, Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather?

    Nej, Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather?

    Ja, Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather?

    Populære attraktioner i nærheden af Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather inkluderer Session Road, San Fernando Airport, Burnham Park, Loakan Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather?

    Afbestillingspolitikken for Bella Vista Resort- Where Friends And Family Gather varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.