Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View (Ozankoy, Cypern)

Hele huset/lejligheden Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View (Ozankoy, Cypern)

Om Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View

Bellapais Villa med privat pool og fantastisk udsigt Dette er et smukt traditionelle cypriotiske hus ligger blandt de mandeltræer i den verdensomspændende berømte gamle landsby Bellapais. Haven og privat pool er meget afsondret, og du kan nyde med den fantastiske udsigt over Bellapais Monastery og Kyrenia kysten visning, mens du slapper af i nærheden af ​​din pool.Dette hus omgivet af mandel, Bitter Almont, Oliven og frugttræer. Dette gør den til en af ​​de fleste afslappende huse i landsbyen. Vores villa har en stor suite aircondition soveværelse med en dobbeltseng i det og 2 personer sover meget komfortabelt. Huset er meget velindrettet med en afslappende opholdsstue og åbent køkken. Du kan sidde udenfor og nyde en al fresco måltid eller en sundowner sidder i det skraverede Privat have under frugttræer Vores store stue har en dejlig traditionel pejs, som gør det virkelig hyggeligt i vinteraftener. Vi har et fuldt udstyret køkken med alt hvad du behøver for en simpel morgenmad, et gourmet-måltid eller en afslappende grill. Balkonen døren til køkkenet åbner på vores dejlige pool og haven. Der er en række meget gode restauranter og lokale butikker inden for gåafstand. Kyrenia og de lokale strande er kun et par minutters kørsel væk. Herfra er du kun få minutter fra den verdensberømte Bellapais Monastery, herfra kan du nå klatring stier af de fem Finger bjerge. Det er en smuk beliggenhed hele året rundt med næsten 365 solskinsdage om året. Området er populært blandt fuglekiggere, og Korineum Golf Course er kun 20 minutters kørsel væk.Det er let at komme til os, enten via Ercan Lufthavn (30 minutter) eller Larnaca lufthavn (90 minutter). Det er lige så nemt for dig at flyve via Tyrkiet i Ercan som det er at flyve ind Larnaca. Også vi kan tage alt besværet væk fra dig ved at arrangere dine overførsler og billeje.Vores hus er ideel til self catering ferie, men spiser er så billigt i det nordlige Cypern, som du gerne vil prøve alle vores dejlige spisesteder. (Vi kan rådgive dig om de bedste steder at spise).Vores familie har en lang tradition for gæstfrihed og har været imødekommende mennesker til vores Hidden Garden i mange år. Vi bor i landsbyen og er lige ved hånden til at hjælpe dig på enhver måde, som du har brug for. Hvis du har nogle spørgsmål er du reagerer på annoncen, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Pejs
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View

  • Er der et poolområde på Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View?

    Ja, Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View?

    Ja, Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View?

    Ja, Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View?

    Populære attraktioner i nærheden af Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View inkluderer Ercan International Airport, Girne Old Harbour, Troodos Painted Churches, Bellapais Abbey, Kyrenia Castle, St Hilarion, Besparmak mountain, Imprisoned Graves.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View?

    Afbestillingspolitikken for Bellapais Villa With Private Pool And Fantastic View varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.