Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons (Roxbury, USA)

Hele huset/lejligheden Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons (Roxbury, USA)

Om Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons

Bellwood Cottage - Idylliske Catskills Getaway for alle sæsoner Bellwood Cottage er perfekt til par, familier eller vennegrupper, der ønsker at komme væk fra det hele i private, idylliske omgivelser. Fantastisk til alle sæsoner og tæt på skiløb (20-40 minutter fra Plattekill, Belleayre, Hunter og Windham), vandreture, fiskeri, svømmehuller, restauranter og maleriske byer. Gå til centrum af Roxbury og Kirkside Park via den naturskønne jernbanespor.Tæt på alle bryllupssteder - 7 km til Roxbury Barn, 11 km til Stone Tavern Farm, 7 km til The Inn at West Settlement.Se vores instagram @bellwood_cottage for at se mere om huset og det omkringliggende område.RUMMET:Sommerhuset er for nylig blevet opdateret for at inspirere til både afslapning og eventyr - hyggeligt, indbydende og intet for nøjeregnende. Alt er valgt med en kombination af Catskills og en vintage Americana æstetik i tankerne. Køkkenet er blevet fuldstændig omgjort med metro fliser, bondehusvask og slagter-blok bordplader (bemærk - ingen opvaskemaskine). Det er hyggeligt nok til et par / lille familie, men kan rumme større familier eller grupper af venner, med en spiseplads, 3 opholdsrum (den ene en ny solrum med fuld træpaneler og den anden omkring en gaspejs), et stort dæk, gård , og nyligt installeret udendørs bruser med fuld naturudsigt. Der er 3 private soveværelser med fuld- eller queensize-senge og 1 udtrækssofa i solrummet. Du har også alle hjemmets bekvemmeligheder med fladskærms-tv, wifi, Apple TV, Bluetooth-stereo og ny gasgrill. Som det sidste hus på en blind vej, er ejendommen afsondret, men også praktisk til byen Roxbury, tilgængelig via bil eller gå på jernbanesporet lige foran huset.Gæsteadgang:Gæster har adgang til det fulde hus, dæk og ejendom, inklusive ~ 1 hektar græsplæne og ~ 3 hektar skovklædt land. Vandretur bag huset og lav en dag med at gå eller snescooter snescooter stier, eller gå på jernbanesporet for at spise morgenmad i byen eller besøge Kirkside Park (14 hektar historisk sted og park).Interaktion med gæster:Kun efter behov. Vores vicevært er tilgængelig for alle spørgsmål eller behov, du måtte have.Nabolaget:Beliggende i byen Roxbury, med byer som Margaretville, Andes og Bovina i nærheden, samt vandreture, fiskeri, skiløb, antik, kajak, golf og restauranter alle en kort gåtur eller kørsel væk.Stå på ski:Plattekill - 20 minBelleayre - 35 minWindham - 35 minHunter - 40 minShepard Hills golfbane beliggende i byen (op ad bakken lige bag hytten), og flere baner i området.Komme rundt:Du vil have en bil til at udforske området, men hvis du møder folk, er der Trailways Bus Line stop i Margaretville og Grand Gorge, hver ca. 15 minutter væk, der tilbyder service til og fra NYC-området. Andre ting at bemærke:Ejere har en lille hund, der besøger lejlighedsvis. Huset er kæledyrsvenligt, så længe du er godkendt og ansvarligt. For dem med små børn er der børnesikre låse på køkkenskabe og en port øverst på trappen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons

  • Er der et poolområde på Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons?

    Nej, Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons?

    Ja, Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons?

    Ja, Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons?

    Populære attraktioner i nærheden af Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons inkluderer Hunter Mountain, Windham Mountain, Camelback Ski Area, Roscoe O&W Railway Museum, Oneonta Municipal Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons?

    Afbestillingspolitikken for Bellwood Cottage - Idyllic Catskills Getaway For All Seasons varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.