Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 (Porthmadog, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 (Porthmadog, Storbritannien)

Om Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750

Bodalaw, TRAWSFYNYDD Denne hytte med to soveværelser sover tre personer i landsbyen Trawsfynydd, i hjertet af Snowdonia, perfekt placeret til udendørs aktiviteter og vandsport.Dette dejlige sommerhus ligger i den traditionelle walisiske landsby Trawsfynydd i hjertet af Snowdonia Nationalpark. Dette hyggelige sommerhus tilbyder meget behagelig, traditionel indkvartering, et brusebad, veludstyret køkken med spiseplads og en opholdsstue med brændeovn i en pejs i sten, der er perfekt til krølning om aftenen. Udenfor er der en gårdhave og grusområde med møbler, der har udsigt over bjergene og har en grill til rådighed om sommeren. Trawsfynydd-søen i nærheden er meget populær til fiskeri, og der er fremragende vandre-, cykel- og fugleture i nærheden.Faciliteter: Elektriske radiatorer med multi-brændstof komfur. Gasovn og komfur, mikroovn, køleskab, vaskemaskine, fladskærms-tv, DVD, stereo / CD, WiFi. Elektricitet, gas og startpakke til komfur inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Højstol til rådighed. Rigelig off road parkeringspladser ca. 30 meter fra sommerhuset. Lukket baghave og grusområdet med havemøbler, grill og udsigt over bjergene. Beklager, ingen kæledyr og rygning forbudt. Handle 20 yards, Bemærk: Landsbypuben er nu lukket, og den nærmeste pub ligger 7 miles væk,Bemærk:Region: Berømt for sine kor, fantastiske bjergkæder og smukke dale. Dette vidunderlige land har noget for enhver smag. Fra Snowdonia i Nord Wales til Brecon Beacons og Pembrokeshire Coast i syd.By: I hjertet af den fantastiske Snowdonia Nationalpark ligger landsbyen Trawsfynydd. Denne traditionelle walisiske landsby er omgivet af bjergene Rhinog, Moelwyn og Arenig og tilbyder besøgende faciliteter, herunder en pub, butikker og muligheden for at nyde fremragende udendørs aktiviteter, herunder vandreture, fiskeri, mountainbiking, golf og vandsport. Trawsfynydd ligger inden for nem rejseafstand fra dejlige strande som sand ved Barmouth, Harlech og Black Rock Sands. For flere faciliteter er Dolgellau og Porthmadog en kort køretur. Også værd at besøge i området er de mange slotte, smalsporede jernbaner, skifer- og kobberminer og den berømte landsby Portmeirion Italianate.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Vaskemaskine
  2. Hele huset/lejligheden
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750

  • Er der et poolområde på Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750?

    Nej, Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750?

    Nej, Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750?

    Ja, Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 har Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750?

    Populære attraktioner i nærheden af Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 inkluderer Zip World, Conwy Castle, Snowdonia National Park, Harlech Castle, Ffestiniog Railway, Dolwyddelan Castle, Sygun Copper Mine, Black Rock Sands.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750?

    Afbestillingspolitikken for Bodalaw, Character Holiday Cottage In Trawsfynydd, Ref 3750 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.