Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. (Monte Argentario, Italien)

Hele huset/lejligheden Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. (Monte Argentario, Italien)

Om Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.

Betagende scenarie på øerne Giglio, Montecristo, Korsika og Elba. Hus, med 4 soveværelser og ensuites, i Cala Piccola, en eksklusiv badeby sammensat feriested skjult i den typiske middelhavsvegetation tilbyder en unik udsigt over øerne, især ved solnedgang. 8 gæster kan vælge mellem 2 soveværelser og 2 værelser med køjesenge. En rummelig stue med annekseret tv-stue giver udsigt til en have, der ser lige ved indgangen til den lille havn på Is. af Giglio. Komfortabelt siddende under en vinrankedrik er et must ved solnedgang eller om natten, mens man opdager stjerner og navigationslys fra bådene, når de sejler forbi. Haven har en parasol, der giver mulighed for rolig og behagelig morgenmad i skyggen samt frokost eller månebelyste grill. I den anden ende af det tilfredsstiller et stort fikentræ de fleste gæsters appetit. Polstring er af Valentino, bestik er til 8 plus gæster. Sengetøj, som håndklæder til badeværelset, skiftes hver uge. Køkkenet har: 4 induktionskogeplader med en elektrisk ovn, en mikrobølgeovn, kedel, brødrister og andre apparater foruden en opvaskemaskine og vaskemaskine og en rustfri stålvask. Strandklubben er gratis for 4 voksne og børn under 12 år, hvilket ikke er noget i betragtning af deres omkostninger og er beliggende i en smuk 'lille bugt' (Cala piccola), det kan prale med krystalklart vand, en bar, restaurant, ping pong og en småbørns legeplads. De nævnte voksne har ret til en parasol, 2 solstole og 2 liggestole, som er inkluderet i lejeprisen. Lejebeløbet er også omfattende af en almindelig minibuss-shuttle-service til strandklubben for alle 4 gæster. (Juni til slutning af september) Man kan køre ned til stranden eller gå den kilometer lange afstamning midt i fyrretræer og rododendroner med udsigt over bugten og øen Iannutri. En privat parkeringsplads under huset er vært for 2 små biler. Det er et ideelt sted for familier eller romantiske par. Golfspillere bemærker, at der er en smuk 18-hullers golfbane kun 20 minutter væk. Historiske steder findes inden for et kvarter, en time eller 2 timer fra Rom. 2 smukke sandstrande kan også nås på cirka 20 minutter. Et træ på en af strandene kaster rådyr. Ideel til cykelture, der kan lejes på stedet. Sejlads, ridning og sejlsportfaciliteter kan også findes i det nærliggende Porto Santo Stefano. De fleste af vores gæster siger, at det var en uforglemmelig ferie, andre bedst.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Centralvarme
  4. Aircondition
Sportsfaciliteter
  1. Tennisbane
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.

  • Er der et poolområde på Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.?

    Nej, Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.?

    Ja, Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.?

    Ja, Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.?

    Populære attraktioner i nærheden af Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. inkluderer Giglio Porto, Marina di Grosseto, Giglio Campese, Cala Piccola, Albinia, Porto Santo Stefano, Ansedonia, Parco Naturale della Maremma.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba.?

    Afbestillingspolitikken for Breathtaking Scenario Of The Islands Of Giglio, Montecristo, Corsica And Elba. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.