Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 (Hathersage, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 (Hathersage, Storbritannien)

Om Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359

Broadwood Barn, HATHERSAGE En ladeombygning i landsbyen Hathersage i Peak District National Park, som kan sove seks personer i tre soveværelser.Broadwood Barn er en ombygget lade i Peak District-landsbyen Hathersage. Det har tre soveværelser bestående af en king size dobbelt med eget badeværelse samt to dobbeltværelser, der er også et familiebadeværelse, hytten kan sove seks personer. Også inde er der et køkken med spiseplads og opholdsstue. Udenfor er der rigelig parkering udenfor landevej og en gårdhave med møbler og grill. Broadwood Barn er et fremragende sommerhus med en fantastisk beliggenhed, der kan nydes på ethvert tidspunkt af året.Faciliteter: Olie centralvarme. Elektrisk ovn, induktionskomfur, køleskab, fryser, opvaskemaskine, vaskemaskine, tv med Freeview, DVD, WiFi, valg af bøger og DVD. Brændstof og strøm inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder inkl. i leje. Rejseseng og højstol fås efter anmodning. Rigelig off road parkering. Terrasse med møbler og grill. To velopdragne kæledyr er velkomne. Beklager, rygning forbudt. Shop 1 km, pub 2 min gang. Bemærk: Stien, der fører ned til ejendommen, er stejl og kan udgøre en udfordring for mennesker med mobilitetsproblemer eller for dem, der har behov for klapvogne til små børn. Bemærk: Broadwood Barn 952359 kan bookes med Broadwood Farm 952361, der har plads til 9. Bemærk: Brug af låsbar cykelopbevaring er tilgængelig (på gæstens egen risiko), adgang til cykelopbevaring er kun for voksne på grund af vedligeholdelsesudstyr, der også opbevares i rummetRegion: Peak-distriktet er det ultimative inden for “året rundt” -appel og tilbyder landskaber, maleriske landsbyer og storslået natur. Det berører seks amter og omslutter 555 kvadrat miles med åbent hede, rennende floder og skovklædte dale.By: Hathersage ligger i Peak District National Park i Hope Valley, tæt på fremragende gåture ved Edale. Besøgende kommer til Hathersage for at besøge kirkegården og ”Lille Johannes” grav! Jane Eyre menes at have været inspireret af Charlotte Bronte besøg i Hathersage i 1845. I en lille landsby har det butikker, pubber og spisesteder samt en udendørs swimmingpool og jernbanestation. Et godt center for at udforske Peak District!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359

  • Er der et poolområde på Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359?

    Nej, Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359?

    Ja, Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359?

    Ja, Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359?

    Populære attraktioner i nærheden af Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 inkluderer Manchester lufthavn (MAN), Old Trafford stadion, Manchester Piccadilly, Etihad Stadium, Manchester City F.C museum and stadium tour, Manchester Victoria Station, Manchester United museum, Piccadilly Gardens.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359?

    Afbestillingspolitikken for Broadwood Barn, Pet Friendly, With A Garden In Hathersage, Ref 952359 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.