Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest (Divide, USA)

Hele huset/lejligheden Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest (Divide, USA)

Om Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest

Omgivet af smuk udsigt over bjergene, Hot Tub, og dampbad Dette hjem har en fantastisk udsigt fra den store wrap around dæk, med en Hot Tub fra soveværelset. Dette hjem er blevet fuldstændig ombygget indvendigt og udvendigt. Der er en dejlig brændeovn i stuen til at slappe af, en gas pejs i stuen, en massage stol, dampbad, have jaccuzzi, wifi og netflix, HULU. Masser af vinduer og ovenlys gør det solrigt og lyst med smuk udsigt. Hvert værelse har privat adgang til dækket, hvor der er flere siddepladser og lounging områder, og en propan BBQ. Der er en RV hookup site ($) ved siden af ?? hjemmet og masser af parkering. (Ikke lejes separat)Kom og ånde i bjergluften! : Sid og se dyrelivet mens du slapper af i den gyngende sofa. Slap af og lur foran de maleriske vinduer, mens du nyder pejsens varme. Spil et venligt spil med en elsket eller gå i stykker i en god bog ved siden af brændeovnen, mens du nyder massagestolen. Føles du er alene på toppen af verden mens du laver i boblebadet. Valget er alt for dig. DETTE CABIN ER IKKE RØGNING!Denne hytte er beliggende i de høje fyrretræer. Det er afsondret nok til at føle en følelse af privatlivets fred, men naboer tæt nok til at føle sig trygge. En rigtig komme væk!Der er 2 king size-værelser, et køjeseng værelse med to tvillinger, plus en tvilling madras. Master badet har et boblebad, dampbad og dobbelt håndvaske. Det andet bad er i det fælles område ud for de andre 2 soveværelser. Der er en Blu ray-afspiller og netflix i 3 værelser. Gratis Wifi og gratis opkald til hvor som helst i USA også inkluderet.Ting at gøre: National Forest Access er kun et par miles ned ad vejen for Vandreture, 4 Wheeling, ATV'er osv. Nem adgang til Florissant, Divide, Woodland Park og Cripple Creek. Centralt beliggende for alle aktiviteter i og tæt på Colorado Springs, Manitou Springs, Guds Have og Cliff Dwellings, men glem ikke om Canon City-området, hvor nogle af de bedste white water rafting finder sted. Togeturen gennem Royal Gorge anbefales stærkt. Du kan også gå over Hoiser pass og besøge skiområder som Breckinridge - omkring 80 miles væk. Tag børnene til Nordpolen og Pikes Peak kun 25 minutter væk. Cripple Creek: Denne hytte er cirka 30 minutter fra vores minedrift og casino by - Cripple Creek. Noget for alle at gøre deroppe. Det er hjemsted for et af de største aktive guldminer. Tag en minedrift, en togtur, besøg vidunderlige restauranter, underholdning osv. Masser af sjove spil og film til børnene. På grund af overholdelsen af sabbaten er der ikke check-in eller check-out på lørdagen.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Motionscenter
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
For børn
  1. Børne- og babysenge
Velvære / spa
  1. Massage
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest

  • Er der et poolområde på Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Nej, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Ja, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Ja, Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Populære attraktioner i nærheden af Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest inkluderer United States Air Force Academy, Eleven Mile State Park, Pikes Peak, North Pole Colorado Santa's Workshop, Garden of the Gods, Falcon Stadium, Cheyenne Mountain Zoo.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest?

    Afbestillingspolitikken for Cabin, Mountain Views, Hot Tub, Steam Sauna, Wifi, Close To National Forest varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.