Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People (Noyelles-sur-Mer, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People (Noyelles-sur-Mer, Frankrig)

Om Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People

Camping de La Roselière ** - 4-værelses mobilhome 6/7 personer Virksomheden:situation:Kom og opdag Camping de la Roselière ** kun 5 km fra Le Crotoy og Saint Valery.aktiviteter:På stedet kan du nyde en udendørs pool * med dias og boblebade og en opvarmet indendørs pool *.Et wellness-område med hammam er også tilgængeligt for at slappe af i løbet af din ferie.For dem, der foretrækker naturen, er 2 fiskedammer tilgængelige i et øjeblik af ro og hygge.Hvad angår dine børn, kan de have det sjovt i det dedikerede legeområde.Underholdning:Fra juni til august, efter en travl dag, mødes om aftenen til en temaften, hvor god atmosfære og hygge vil være vagtordene!tjenester:For at gøre dit ophold så behageligt som muligt kan du spise på stedet i restauranten (om sommeren) og drage fordel af gratis wifi-adgang på hele campingpladsen.Du vil også være i stand til at abonnere på visse indstillinger (mod et ekstra gebyr):- Babysæt- SlutrengøringDu har også adgang til en købmand, hvor du kan handle basisk.I nærheden:Uanset om det er til fods under smukke vandreture, på cykel eller med båd, opdag Baie de Somme.Campingpladsen Domaine de la Roselière er det ideelle sted for en eksotisk ferie, mens du nyder et enestående landskab.Du kan udføre mange aktiviteter i nærheden:- Stik- Ridning, vandreture- Kajak- Kano- Båd Boliger:Mobilhjem til 6/7 personer, bestående af en stue med enkel sovesofa, et udstyret køkkenområde, et soveværelse med 2 enkeltsenge, to soveværelser hver med en dobbeltseng, et brusebad , separat toilet, en halvdækket terrasse. Udstyr:Køkkenområdet er udstyret med komfur, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemaskine.Terrassen har havemøbler. Detaljer:WiFi-adgang: gratis på hele campingpladsenFamilieunderholdning: dag og aften - en gang om ugen - i juli // augustKæledyr tilladt: € 2,20 / dag Dyr skal vaccineres og tatoveres og må ikke efterlades alene i mobilhomes. Det er obligatorisk at bære en krave og holde snor på campingpladsen. Kategori 1 og 2 hunde er ikke tilladt. Sikkerhedsdepositum (tillægsgebyr): 500 € / leje + 50 € / rengøringKøbmand - Catering: opdeling - brød og kager depotBalneo-område: sauna / hamma - tillægsgebyrJacuzzi: fri adgangVandland: opvarmet udendørs: svømmeplads, plaskebassin, lagune, rutsjebane. åben fra begyndelsen af juni til midten af septemberPing Pong: jaPool: opvarmet udendørsIndendørs swimmingpool: opvarmetPétanque: jaRestaurant: restaurant - barTurist skat (tillægsgebyr): 0,48 / dag / personMultisportsgrund: ja

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People

  • Er der et poolområde på Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Nej, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Ja, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Nej, Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Populære attraktioner i nærheden af Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People inkluderer Touquet-Paris-Plage, Fort Mahon Beach, Criel Plage, Le Touquet – Côte d'Opale Airport, Château fort de Picquigny, Bay of Somme, Saint Martin, Herbarium.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People?

    Afbestillingspolitikken for Camping De La Roselière - 4-room Mobile Home 6/7 People varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.