Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve (Weyregg am Attersee, Østrig)

Hele huset/lejligheden Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve (Weyregg am Attersee, Østrig)

Om Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve

Himmelseng, udsigt over søen og bjergene, 150 km langt udsigt, brave hjorte Lejligheden tilbyder dig stressaflastning i en absolut rolig beliggenhed med en drømmende fjern udsigt og udsigt over søen og bjergene. Det er en lejlighed med selvhusholdning med et romantisk soveværelse og tæt på observatoriet. Det ideelle udgangspunkt for vandreture, mountainbike ture og cykeludlejning. Sport af alle slags i umiddelbar nærhed, f.eks. B. Dykningskompetencecenter, Attersee med drikkevandskvalitet, bravehjortindkapsling og interessante observationsmuligheder for børn. Et bordtennisbord og grillfaciliteter er tilgængelige. Ferier for sjælen, tid til eftertanke og bøn i det nærliggende kapel, glade timer med værterne med et glas vin eller en snaps-prøvesmagning. De børnevenlige faciliteter inkluderer en høj stol, børnenes badekar og krybbe.Besøg vores live webcam i drømmen. vedNogle fritidsmuligheder: Du finder nogle tilbud lige uden for døren. Den naturelskende connoisseur vil helt sikkert nyde variationen i vores urtehave. Medicinske urter af høj kvalitet til te og salver vokser lige uden for døren. Disse urter kan naturligvis også forbruges i højt bevisform. 'Internt' og eksternt styrket, alle muligheder er nu åbne for dig. Du kan tjekke din tilstand så ofte, som du vil på den interne bjergtræningsrute med forbindelse til mountainbike - cykelsti netværk. Mountainbikes til voksne kan lejes direkte fra gården for et depositum. Attersee tilbyder ideelle betingelser for enhver vandsport. De, der vil gå højere, vil finde ideelle betingelser for vandreture og bjergbestigning i de omkringliggende bjerge. De, der leder efter en spænding, skal besøge drage- og paraglidingskolen. Vores golfbane med en fantastisk udsigt over Attersee er et interessant alternativ. Fiskemuligheder er tilgængelige.Dykning ved Attersee-søen: Med et overfladeareal på 48 km² og en længde på over 19 km er Attersee-søen den største vandmasse i Østrig. Det er midtpunktet og dermed centrum for dykning i Salzkammergut. Attersee tilbyder de bedste forhold i hver sæson med synlighed op til 25 meter. Dagslyset trænger altid ind i en dybde på 30 meter, selv i midtsommer med mindre synlighed (5-10 meter). Fra midtsommer til sent på efteråret kan der findes tæt vegetation i bankområdet, hvor stimer af ungfisk såvel som her og der også kan ses store gedder. Attersee-søen anses ikke for at være iøjnefaldende rig på fisk, men du kan ofte finde ålstang, ål, aborre, arbor, roach, roach, aitel, perlefisk, ren fisk, ørreder og char.Hytter og alpine græsgange: Rundt Attersee eller i Salzkammergut har du mange muligheder for at opleve de uberørte naturlandskaber på 'Schusters Rappen' med en rygsæk på ryggen! Talrige alpine hytter inviterer dig til at besøge. Glem ikke at lægge kulinariske Attersee-delikatesser i din bagage - dine smagsløg har også brug for glæde!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Fjernsyn
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Køkken
For børn
  1. Legeplads

Ofte stillede spørgsmål om Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve

  • Er der et poolområde på Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve?

    Nej, Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve?

    Nej, Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve?

    Ja, Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve?

    Populære attraktioner i nærheden af Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve inkluderer Salzburg Hauptbahnhof, Altstadt, Airport Salzburg, Castle Hohensalzburg, Hallstätter See, Red Bull Arena, Dom zu Salzburg, Gaisberg.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve?

    Afbestillingspolitikken for Canopy Bed, View Of The Lake And Mountains, 150 Km View, Game Reserve varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.