Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Casa Pacho Rural Apartments For 2 People (Valdés, Spanien)

Hele huset/lejligheden Casa Pacho Rural Apartments For 2 People (Valdés, Spanien)

Om Casa Pacho Rural Apartments For 2 People

Landlige lejligheder La Torre til 2 personer + 2 i sovesofa Vi har 4 lejligheder. Vores landlige lejligheder 'La Torre de Gamones' i Asturias er designet med højeste kvalitet og pleje for at tilbyde vores kunder stor komfort i et rustikt og varmt miljø i tråd med omgivelserne, hvor du kan nyde en uforglemmelig ferie.Beliggende i rådet i Valdés, hvis hovedstad er Luarca (marine by par excellence), kan du nyde et naturligt miljø med smukke landskaber og smukke jomfruelige strande, hvor havet og bjergene smelter sammen.Vi er en lille familievirksomhed, vores første mål er at gøre dit ophold i vores lejligheder perfekt, at nyde den bedste kvalitet af din ferie, så vi vil med glæde guide dig og hjælpe dig i alt hvad du har brug for.'La Torre' -lejlighederne er beliggende på et strategisk sted. Gamones ligger på en lille bakke midt i naturen, 5 min. gå fra den nærliggende by Trevías, hvor du har alle de basale tjenester til rådighed: Sundhedscenter, handel, apotek, banker, kaffebarer osv. Vi er halvvejs mellem to af de smukkeste fiskerlandsbyer i det vestlige Asturias (Luarca og Cudillero ligger henholdsvis 12 og 15 minutter i bil). Vores placering er optimal, ikke kun for at kende vest og resten af Asturias (naturparker i Somiedo, Fuentes del Narcea, Picos de Europa, søer i Covadonga, ......) men også at kende Galicien (katedralenes strand , eller de højeste flodmundinger fra Mariña Lucense), der er mindre end 1 time væk i bil.- 2 LEJLIGHEDER TIL 2 VÆRELSER (1 seng på 1,50 og 2 enkeltsenge) (4 personer + 1 med ekstra)- 2 LEJLIGHEDER TIL 1 VÆRELSE (1 seng på 1,50) (2 personer + 2 med ekstra)Den maksimale kapacitet på vores lejligheder er 20 personerVores lejligheder er bygget med respekt for områdets omgivelser med natursten og naturligt eg og kastanjetræ. De rustikke møbler i naturligt træ tilbyder en hyggelig atmosfære. Hver lejlighed er indrettet og dekoreret forskelligt med et enkelt mål at tilbyde vores besøgende noget andet med al den komfort.Gamones er en by beliggende i hjertet af det vestlige Asturias mellem fiskerlandsbyerne Luarca og Cudillero, 5 min. fra byen Trevías, hvorfra vores kunder kan nyde havet, bjerget og floden. Ved siden af vores lejligheder er rekreativt område i 'La Torre' udstyret med en legeplads, tennis og indendørs fodbold, sociale lokaler og grønne områder med borde og bænke.Lejlighederne har en smuk udsigt: mod nord viser de os ruten fra Esva-laksefloden til dens munding ved Cueva-stranden, samt bjergene og enge, der omgiver Cadavedo-stranden (begge jomfruelige strande, beliggende i et naturligt og landligt miljø, der de gør dem unikke, hvor du kan se, hvordan bjerget smelter sammen med havet); Mod syd viser de os de indre bjerge i Asturias, der med deres vegetation tilbyder os et malerisk landskab værdig til det bedste paradis (i disse bjerge kan vi finde utallige ruter og turiststier).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Ikke-rygerværelser
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt
  2. Handicapvenlig parkering
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Casa Pacho Rural Apartments For 2 People

  • Er der et poolområde på Casa Pacho Rural Apartments For 2 People?

    Nej, Casa Pacho Rural Apartments For 2 People har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Casa Pacho Rural Apartments For 2 People?

    Ja, Casa Pacho Rural Apartments For 2 People har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Casa Pacho Rural Apartments For 2 People?

    Ja, Casa Pacho Rural Apartments For 2 People har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Casa Pacho Rural Apartments For 2 People?

    Populære attraktioner i nærheden af Casa Pacho Rural Apartments For 2 People inkluderer Katedralstranden, Puerto de Viavélez, Salinas Strand, Silencio Strand, Ría de Ribadeo, Rochas Brancas, Asturias Airport, Primera y Segunda de Luarca.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Casa Pacho Rural Apartments For 2 People?

    Afbestillingspolitikken for Casa Pacho Rural Apartments For 2 People varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.