Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. (Cadegliano-Viconago, Italien)

Hele huset/lejligheden Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. (Cadegliano-Viconago, Italien)

Om Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.

Casa Veronica & Ladybird til 10 personer med pool. To lejligheder med stor have og swimmingpool, som kan rumme op til 10 personer i alt. 2 køkkener, 3 soveværelser, 2 badeværelser, stor privat udendørs område, tv, WIFI, BBQ, opvaskemaskine. Gammelt hus i Viconago, med stor have, over jorden pool og to lejligheder, der kan rumme op til 10 personer i alt. Haven er udelukkende til brug af gæster, der har adgang til en grill, udendørs bord og liggestole til at nyde solen og sommer sæt kl 19:00. De to lejligheder er fordelt på følgende måde:Lejlighed Veronica: køkken med stort spisebord, stue med sovesofa (to senge), soveværelse med dobbeltseng med køjesenge (sover 4), et andet soveværelse ligger lige uden for værelset, med dobbeltseng (to senge) . Lejlighed Ladybug: Stor stue med køkken og sovesofa (to senge), soveværelse (2 senge) og badeværelse med bruser.gæster adgangGæsterne har adgang til en privat indgang fra haven til lejlighederne. I huset er der WIFI. Gæsterne har adgang til haver, swimmingpool, BBQ og strandstole.Min kone og Isabella er altid til stede ved check-in og afrejse. Også vi lever kun få meter væk, og vi er altid til rådighed når det er nødvendigt, eller at give råd om hvad man skal gøre i området.nabolagetViconago er en typisk italiensk landsby, hvor du vil finde et værtshus og et pizzeria med udsigt over søen. Lejligheden er beliggende 5 minutters kørsel fra Ponte Tresa, hvor der er butikker, supermarkeder og restauranter.En tur rundtViconago er beliggende i en strategisk position. Afstande i bil:20 minutter fra Lugano,50 minutter fra Como,20 minutter fra Luino og Lago Maggiore,1 time fra Milano,20 minutter fra Varese.Hvad andet i nærheden:- Morcote (med båd fra Ponte Tresa)- Hermitage Santa Caterina (i bil)- Lugano (med båd eller tog Ponte Tresa-Lugano, 20 minutter)- Borromeo-øerne (med båd fra Luino eller bil op til Laveno Mombello, så med færge).- Villa Taranto (med båd fra Luino eller bil op til Laveno Mombello, så med færge).- Søndag i Cannobio Marked (med båd fra Luino).Andre ting at fremhæve- Rygning er ikke tilladt i huset eller i haven.- Huset har ikke privat parkering, er der gratis offentlig parkeringspladser lige uden for haven.- Kun gæster, der har bestilt eller er inkluderet i reservationen kan blive hjemme.- De husorden er regler, der opfylder den logiske sans for de fleste mennesker, vil det dog blive læst ved check-in til at garantere alle deres viden og undgå ubehagelige situationer på tidspunktet for afrejsen. Vi sætter pris på din forståelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen til vores hjem :-)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.

  • Er der et poolområde på Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Ja, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Ja, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Ja, Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Populære attraktioner i nærheden af Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. inkluderer Milano lufyhacn- Malpensa, Lake Como, Lago d'Orta, Cadenabbia, Lago di Lugano, Funicolare Lugano-Paradiso, Varenna-Esino-Perledo, Lido di Cadenabbia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool.?

    Afbestillingspolitikken for Casa Veronica & Coccinella for 10 people with swimming pool. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.