Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Castaways Beach Escape (Noosaville, Australien)

Hele huset/lejligheden Castaways Beach Escape (Noosaville, Australien)

Om Castaways Beach Escape

2018 Finalist i HomeAway Holiday Awards 'Castaways Beach Escape - 6 soveværelser', stolt styret af HolidayHomes @ Noosa. Vælg 'Booking Request', og vi vil bekræfte inden for 24 timer ELLER hvis du har et spørgsmål, vælg venligst 'send en besked' (hvis du er på en mobil enhed, skal du rulle til bunden).EJENDOMSOVERSIGT:Castaways Beach Escape har for nylig tildelt en finalistisk stilling i 2018 i Stayz / HomeAway i Indulgence Category. Dommerens kommentar: 'Den private havsside beliggenhed kombineret med en luksuriøs stor pool og combo udendørs og indendørs underholdende områder var en bonus.'Så snart du går gennem hoveddøren, fokuseres du direkte på panoramaudsigt over Castaways Beach, Noosa's bedst bevarede hemmelighed. Det er svært at koncentrere sig om de moderne funktioner, det elegante møbler eller endda den smukt designede evighetsbassin - den uafbrudte havudsigt er betagende. Indgangeniveauet strømmer gennem en stor åben planløsning og spiseplads, gourmet køkken, der fortsætter ud til en møbleret gårdhave og infinity pool. Indretningen er moderne, beachy og bygget til komfort.Oprettet for at imødekomme en stor udvidet familie, er der rigeligt med plads til dine børn og din pooch velkommen. Et spillerum, også kendt som 'manhulen', er oprettet med et poolbord, et andet tv-område og et tekøkken / bar. To soveværelser og et badeværelse, der fører ud fra spilrummet fløj.Ovenpå til master king soveværelse med ensuite & 3 soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse, 2 af soveværelserne, der åbner op til en stor møbleret balkon, et perfekt valg til din eftermiddag solnedgang drikkevare. Nyd fuldmånen mousserende over havet og hvalerne forbi i vintermånederne. Med direkte adgang til strandpromenaden er der kun en kort gåtur til den hundevenlige strand. Castaways Beach er en bred surfstrand, perfekt til lange gåture, svømning, surfing, solbagning og fiskeri. Kun 5 minutters kørsel til Sunshine Beach Village, 8 minutter til Peregian Beach Village og 10 minutter til Hastings Street og hovedstranden i Noosa Heads.Højdepunkter:* Spektakulær havudsigt* Stor infinity pool* Fuldt airconditionerede* Nyrenoveret* Stilfuld indretning* Kæledyr tilladt (fuldt indhegnet)* Kid-friendly* Privat adgang på strandpromenaden ned til stranden* 10 minutters kørsel til Hastings Street og hovedstranden i Noosa Heads* Manhule med sportsbar og poolbord* X-box, DVD, Netflix & Foxtel* Linned og håndklædepakke inkluderetSoveværelse Konfiguration:Master Retreat: King seng med ensuite, havudsigt, balkon med liggestole (ovenpå)Andet: King seng med havudsigt åbner op til en stor møbleret balkon (ovenpå)Tredje: Dronning seng med havudsigt åbner op til en stor møbleret balkon (ovenpå)Fjerde: 2 sæt enkelt køjesenge (4 sovepladser) (ovenpå)Femte: Kongeseng (nedenunder)Sjette: 2 lange singler eller konge (nedenunder)

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Udendørs pool
  4. Ikke-rygerværelser
For børn
  1. Børnepasning
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn
Sportsfaciliteter
  1. Billiard
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Castaways Beach Escape

  • Er der et poolområde på Castaways Beach Escape?

    Ja, Castaways Beach Escape har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Castaways Beach Escape?

    Ja, Castaways Beach Escape har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Castaways Beach Escape?

    Ja, Castaways Beach Escape har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Castaways Beach Escape?

    Populære attraktioner i nærheden af Castaways Beach Escape inkluderer Sunshine Beach, Australia Zoo, Noosa Main Beach, Noosaville, Noosa Airport, Noosa National Park, Noosa Triathlon, Hastings Street.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Castaways Beach Escape?

    Afbestillingspolitikken for Castaways Beach Escape varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.