Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Central And Comfortable Cozy Flat (Granada, Spanien)

Hele huset/lejligheden Central And Comfortable Cozy Flat (Granada, Spanien)

Om Central And Comfortable Cozy Flat

Hyggeligt og komfortabelt fladt downtown I centrum og fodgængerområdet Granada. Du kan gå til alle steder af interesse.Privat parkering (€ 10 / dag), bede om tilgængelighed.Det består af 3 soveværelser. Soveværelse med 150 cm seng og de to andre soveværelser med to senge på 90 cm hver.Stue og soveværelse, lyst og udvendigt.Udvidelig siddepladser sofa og chaiselong.Fuldt udstyret køkkenBygning uden elevator.Turistregistret i Andalusien.Det ligger i det centrale og fodgængerområde i Granada. Mulighed for at gå overalt uden brug af transportmidler.Lejligheden tilhører en katalogiseret bygning af reformeret byinteresse, i et uovervindeligt område i Granada. I centrum, ideel til at besøge Granada mest emblematiske steder, og perfekt til shopping og tapas.Det består af tre soveværelser. Soveværelse med 150 cm seng og de to andre soveværelser med to senge på 90 cm hver. Meget rummelig stue med udtrækbar sofa og chaiselong, to borde. Stue og soveværelse, lyst og udvendigt. Fuldt udstyret køkken: køleskab, keramisk kogeplade, ovn, kaffemaskine, brødrister, mikroovn, blender, sandwich maker og komplet køkkenudstyr til seks personer.Gratis Wi-Fi 24 timer i døgnet.Bad med håndklæder, gel, shampoo og hårtørrer.Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed for lange ophold.Ved ankomsten modtages de i lejligheden. Fleksibilitet til at tjekke ind, vi forsøger at tilpasse os til gæsternes ankomst så meget som muligt. Kontroller først, om check-in er udført uden for det sædvanlige tidsplan.Meget centralt, fodgænger og roligt område. Ved siden af ​​områder af kulturel-monumental interesse. Omgivet af butikker, caféer, typiske restauranter og tapasbarer. Andre tjenester i nærheden banker, turistkontor, teater, arabiske bade, postvæsen. Lejligheden er beliggende i det vigtigste shoppingområde for shopping. Mindre end 5 minutters gang fra katedralen, det kongelige kapel, Madraza, Alcaicería, Corral del Carbón, Plaza Bib-Rambla, Plaza Nueva osv.Det er ikke nødvendigt at bruge nogen form for transport til at besøge steder af interesse fra lejligheden, selv om det har taxa og busstoppesteder i nærheden. Det har også et nærliggende stop af turist tog.Offentlig parkering beliggende ved 50m. af lejligheden.standarderVi vil gerne have hende at føle sig hjemme og tage sig af hende som sådan.Vær venlig at respektere naboernes hviletid.Rygning er forbudt inde i lejligheden, men du kan gøre det på balkoner.Depositum: € 100.Depositum skal betales ved ankomsten til lejligheden for at dække eventuelle skader. Dette depositum vil blive returneret ved afrejse.Indgangstiden vil være fra kl. 16 til 22:00. Du skal kommunikere ankomsttidspunktet til at deltage.Afgangstiden er før kl. 13.00 selvom det kan være fleksibelt, afhængigt af tilgængeligheden i kalenderen.Kæledyr er ikke tilladt

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Elevator
  3. Parkering
  4. Ikke-rygerværelser
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Aircondition
  3. Kabel-TV
  4. Køkken

Ofte stillede spørgsmål om Central And Comfortable Cozy Flat

  • Er der et poolområde på Central And Comfortable Cozy Flat?

    Nej, Central And Comfortable Cozy Flat har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Central And Comfortable Cozy Flat?

    Nej, Central And Comfortable Cozy Flat tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Central And Comfortable Cozy Flat?

    Ja, Central And Comfortable Cozy Flat har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Central And Comfortable Cozy Flat?

    Populære attraktioner i nærheden af Central And Comfortable Cozy Flat inkluderer Sierra Nevada, Alhambra, Sierra Nevada National Park, Albaicín - Unesco verdensarv, Parque Nacional de Sierra Nevada, granada centrum, påskeugen, Sacromonte.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Central And Comfortable Cozy Flat?

    Afbestillingspolitikken for Central And Comfortable Cozy Flat varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.