Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 (Coldingham, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 (Coldingham, Storbritannien)

Om Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547

Chaldon, COLDINGHAM Dette rummelige og velindrettede fritliggende sommerhus ligger i landsbyen Coldingham lige nord for Eyemouth og sover otte personer i fire soveværelser.Chaldon er et velopstillet fritliggende sommerhus beliggende i landsbyen Coldingham, på Skotlands sydøstlige kystlinje lige nord for Eyemouth. Ejendommen sover otte personer i fire soveværelser, to tvillinger, en dobbelt nytte af en-suite brusebad og en anden dobbelt i stueetagen, samt et badeværelse, brusebad og en nedenunder håndvask og toilet. I stueetagen finder du også et veludstyret køkken med spiseplads og et rummeligt opholdsstue udenfor der er en lukket græsplæne have med gårdhave og møbler samt parkeringspladser til 4 biler. Chaldon ligger kun otte minutters gang fra stranden, og centrum af landsbyen Coldingham ligger en kort gåtur væk, og tilbyder masser af butikker, caféer og restaurant for dig at prøve. Med interessante attraktioner som St Abb's Head National Nature Reserve, Eyemouth Maritime Center, Paxton House og Chain Bridge Honey Farm også inden for rækkevidde, er Chaldon den perfekte ejendom til en familieferie til enhver tid på året.Faciliteter: Olie centralvarme med elektrisk ild. El-ovn og komfur, mikroovn, køleskab / fryser, vaskemaskine, opvaskemaskine, tv med Freeview, DVD, WiFi, udvalg af bøger, spil og dvd'er. Brændstof og effekt inkl. i leje. Sengelinned og håndklæder incl. i leje. Rejseseng og barnestol på forespørgsel. Off road parkering til 4 biler. Cykelopbevaring i garage (efter aftale). Lukket lawned have med gårdhave og møbler. En velopdragen kæledyr velkommen (ikke i soveværelser). Beklager, ingen rygning. Shop og pub 5 minutters gang, strand 30 minutters gang.Bemærk: Denne ejendom har en mulighed for et 4. soveværelse mod et tillægsgebyr. Region: Skotterne er stolte af deres jord og identitet fra de frodige grønne landområder i grænserne til højlandet. Skotland har også nogle af Storbritanniens bedste strande med strålende strækninger af rent sand, over hvilket man kan strejfe.By: Eyemouth er en fiskerihavn beliggende på østkysten, lige over den skotske grænse. Gunsgreen House er et besøg værd, hvor du kan lære om byens historie, herunder dens smuglingshistorie. Nyd en runde golf på klippen topbanen eller udforske slotte og landhuse i nærheden, en kort køretur væk. Med Berwick upon Tweed 8 miles væk og Edinburgh og Newcastle upon Tyne begge nåede om en time, Eyemouth er en god base for at tour de skotske grænser.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Hele huset/lejligheden

Ofte stillede spørgsmål om Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547

  • Er der et poolområde på Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547?

    Nej, Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547?

    Ja, Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547?

    Nej, Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547?

    Populære attraktioner i nærheden af Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 inkluderer Paxton House and Country Park, Lindisfarne Castle, Floors Castle, Roxburghe Golf Course, National Museum of Flight, The Grace Darling Museum, Bamburgh Castle, Chillingham Castle.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547?

    Afbestillingspolitikken for Chaldon, Pet Friendly, With A Garden In Coldingham, Ref 939547 varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.