Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charmante Wohnung Mit Balkon (Dresden, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Charmante Wohnung Mit Balkon (Dresden, Tyskland)

Om Charmante Wohnung Mit Balkon

Charmerende lejlighed med balkon Vores 'Neustadtperle' lejlighed er beliggende midt i Dresdens livligste distrikt, Ytre Neustadt, og dermed i et af de største byområder med lukkede bygninger i Wilhelminian stil. Selvom du er 'midt i livet', vil du være i stand til at sove fredeligt om natten, fordi du bor på gaden i en af de fem gårde, der tilhører Kunsthofpassage. Dette unikke kompleks blev oprettet mellem 1997 og 2001. Listede huse er blevet omfattende renoveret i samarbejde af Dresden arkitekter og kunstnere, hver af gårdene har sit eget designtema, som blev implementeret på husets facader på en ekstremt fantasifuld og legende måde. Gallerier, små butikker og caféer samt adskillige springvand opliver stedet, det er en fornøjelse for alle sanser at slentre gennem gårdspladserne. I umiddelbar nærhed finder du adskillige andre barer, restauranter, caféer, pubber og klubber. To biografer og butikker til daglige behov ligger kun et stenkast væk, det næste sporvognsstoppested kan nås på to minutter, det historiske centrum med Zwinger og Semper Opera på cirka 25 minutter, og det tager 6 minutter med tog fra Albertplatz stop. Forbindelsen til langdistansetrafik er også ekstremt praktisk på grund af nærheden til Dresden-Neustadt togstation (1 km), lufthavnen er ca. 7 km væk.Lejligheden ligger på første sal i en bygning og er møbleret med stor opmærksomhed på detaljer. Hver af de to læderstole i stuen kan omdannes til en behagelig seng med den ene hånd, så et barn kan sove som tredje person om nødvendigt. I køkkenet finder du også alt hvad du har brug for et længere ophold, dvs. en komfur med ovn, kaffe- og espressomaskine, tallerkener, gryder, pander, en elektrisk citruspresse, køleskab ...Badeværelset har et badekar med bruser og en hårtørrer. Håndklæder og sengelinned leveres naturligvis, for længere ophold kan en mellemrengøring udføres efter anmodning. Lejligheden har en stor balkon med eftermiddagssol, der strækker sig fra badeværelset til køkkenet til stuen. Du kan også ryge der. I soveværelset finder du en smuk kommode samt et skab fra Biedermeier-perioden, som begge er tilgængelige til opbevaring af dine ejendele. Sidst men ikke mindst skaber det velbevarede, gamle gulv i opholds- og soveområdet en ekstrem hyggelig atmosfære. Lejligheden er naturligvis udstyret med et tv, DVD-afspiller, stereoanlæg og WiFi, en vaskemaskine er også tilgængelig.Prisen på en parkeringsplads er 3 euro i 24 timer. Hvis du bor hos os i en længere periode, ser vi også efter en måde at parkere din bil gratis på 0,5 til 1 km væk, vi kender stederne.For dem, der leder efter afslapning, skal det også nævnes, at både Elbwiesen og Dresdner Heide inviterer dig til vandreture og er let tilgængelige til fods.Under dit ophold i Dresden er vi til rådighed for dig når som helst og kan også give dig tip og forslag på anmodning.Velkommen,Oda og Olaf.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Kæledyr tilladt
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Charmante Wohnung Mit Balkon

  • Er der et poolområde på Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Nej, Charmante Wohnung Mit Balkon har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Ja, Charmante Wohnung Mit Balkon har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Nej, Charmante Wohnung Mit Balkon tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charmante Wohnung Mit Balkon?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charmante Wohnung Mit Balkon?

    Afbestillingspolitikken for Charmante Wohnung Mit Balkon varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.