Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Charming Design House On The Sea, With Pool (Santa Flavia, Italien)

Hele huset/lejligheden Charming Design House On The Sea, With Pool (Santa Flavia, Italien)

Om Charming Design House On The Sea, With Pool

Charmerende designhus med privat adgang til havet og poolen Sky Blue Design House er et elegant og moderne hus beliggende på Siciliens nordkyst, et luksuriøst hjem omgivet af himlenes intense blå og det krystalklare vand i det sicilianske hav. Wellness og afslapning er nøgleordene for et ophold på Sky Blue Design House: her vil du indånde den sunde middelhavsluft hvert minut af din ferie, dit blik vil gå tabt i horisonten, hvor havets blå møder den blå af himlen, din krop vil genopdage balance og energi. Husets styrker er den store terrasse med udsigt over havet, forstærket af en glasstruktur, der giver kontinuitet til det ydre rum mod havet, hvilket giver dig følelsen af at kunne røre ved det og poolen (2.40x5.00 meter) med spabad for at beundre det betagende panorama i en tilstand af absolut afslapning. Merværdi er den private trappe, der fører direkte fra terrassen til platformen på klipperne, hvorfra du har adgang til havet, hvor der er liggestole og en udendørs bruser og fra 2019 også to kanoer og to Sup til rådighed for gæsterne. Fra 2019 vil Sky Blue Design House også tilbyde sine gæster et fortryllende SPA med sauna, boblebad og kromatisk brusebad, for at leve en unik og uoprettelig afslapningsoplevelse. Til sportsentusiaster vil der også være nogle værktøjer til gymnastik.Solarium er den anden terrasse i huset, møbleret med chaiselonger og borde, til at slappe af i solen og beundre uforglemmelige og romantiske solnedgange i mange farver.Sky Blue Design House er designet med stor opmærksomhed på detaljer, der kombinerer kvaliteten af det bedste internationale design med den traditionelle sicilianske smag og stil. Værelserne er indrettet med antikviteter af stor værdi, håndmalede træklinger, der prydede lofterne i de gamle ædle paladser, som repræsenterer husets stilistiske kode. Huset kan rumme op til 8 personer i tre soveværelser med dobbeltsenge og et fjerde soveværelse med en fransk seng. To soveværelser med dobbeltsenge er en-suite, to andre soveværelser deler det tredje badeværelse med et brusebad. Alle værelser har safeboks og aircondition. Det største værelse har et tv med Netflix abonnement. Køkkenet er meget funktionelt, udstyret med alle bekvemmeligheder: opvaskemaskine, brødrister, kedel, lille vinkælder mv. Hele huset er udstyret med Wi-Fi og aircondition. Køkkenet TV er forbundet til Netflix og Sky (sport og biograf). Der er også en vandtæt Wi-Fi-boks til at lytte til din musik i alle rum i huset.Parkering til to biler (i et fælles område). Vaskemaskine og tørretumbler er til rådighed for gæsterne.Fra 2019 giver vi vores gæster mulighed for at leje en flåde på 40 heste (at køre uden tilladelse) for at lave dagsture og udforske havet og den sicilianske kyst (info og omkostninger på forespørgsel).

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Udendørs pool
  4. Spacenter
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Fitness

Ofte stillede spørgsmål om Charming Design House On The Sea, With Pool

  • Er der et poolområde på Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Ja, Charming Design House On The Sea, With Pool har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Nej, Charming Design House On The Sea, With Pool tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Ja, Charming Design House On The Sea, With Pool har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming Design House On The Sea, With Pool inkluderer Mondello, Aeroporto di Palermo Falcone E Borsellino, Cefalus strand, Mondello, Stazione Centrale, Sferracavallo, Cathedral-Basilica of Cefalù, Quattro Canti.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Design House On The Sea, With Pool?

    Afbestillingspolitikken for Charming Design House On The Sea, With Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.