Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center (Sacramento, USA)

Hele huset/lejligheden Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center (Sacramento, USA)

Om Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center

Charmerende East Sac 3 br Tæt på Downtown, Sac State, UC Davis Med Center Ønsker du at leje en kortere periode med alle ameniteterne? DETTE ER DIN STED, VAKKER TRE-FORET GATE, TÆK TIL MIDTOWN / NEDTOWN OG Hovedstol. BO IKKE I ET HOTEL ELLER SUITE, BO HER! Vores smukke remodellerede Bungalow-tilbud tilbyder alt, komfortabelt 3 soveværelser, hårdttrægulve og pæne møbler for at gøre dit ophold komfortabelt. TÆNKNING AF UDVIKLING TIL SACRAMENTO, HELT MØBET MED ALT, BEVÆG RIGTIG I OG SIKKER AT DENNE PLATION PASSER DINE BEHOV.BESØG I MÅNED ELLER MER? BO HER OG VÆRE HELE KOMFORTABLE 'LIVE LIKE DIT HJEM'HAR EN NY JOB, SOM KUN HOLDER DEG HER I KORT TID? LEV HER OG Nyd DIN TID, BARE BRING DIN SUITCASE!HAR FAMILIE I OMRÅDET? DETTE HJEMME ER PERFEKT, NÅR DU BESØGER, LAV DETTE DIT HJEM I Ugen eller måneden!Denne ejendom er centralt beliggende kun få minutter fra Convention Center, Old Sacramento, State Capitol Building, Midtown og CalExpo. Det ligger inden for blokke fra Cal State University Sacramento, UC Davis Medical Center og American River og flere dejlige parker. Dette hjem tilbyder boliger for op til seks personer. Sacramento er Central Valley's gateway to adventure og den bedst bevarede hemmelighed i Californien. Tilbring dagen på statshovedstaden for at få et glimt af vores regering på arbejdspladsen eller hoppe på en af de tre store interstate motorveje til et dagsbesøg på en af de tre store vinlandsteder; Napa Valley, Amador County eller Lodi. Hvis du er en historiebuffet, skal du ikke gå glip af Sutter Fort eller opleve guldrushen i guldlandet. Togmuseet og Car Museum er også populære attraktioner og ligger lige i nærheden af Old Town Sacramento. Hvis shopping er din interesse, er butikkerne i San Francisco kun en og en halv time væk, og der er et antal afsætningsmuligheder endnu nærmere. Mange kommende og kommende designere og kunstnere bor i Sacramento, nu hvor lejen i SF er så høj. Så gør det til et punkt at stoppe ved de mange spændende gallerier og butikker beliggende lige i byen. Til udendørs eventyr er der ingen placering, der er bedre egnet end Sacramento. Skiløb, rafting med hvidt vand, kajaksejlads, cykling, fiskeri og mere er alle tilgængelige inden for få minutter. Sørg for at introducere din palet til mange af de storslåede restauranter beliggende i Sacramento-regionen. På grund af mangfoldigheden af folk i byen er den kulturelle variation af tilgængelige køkkener uovertruffen. (Der er informative og detaljerede lister over restauranter, begivenheder og eventyr tilgængelige i vores hjem)Vi ses snart! Nøgleord: Corporate Executive Lejebolig på kort sigt

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Spacenter
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center

  • Er der et poolområde på Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center?

    Nej, Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center?

    Nej, Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center?

    Ja, Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center inkluderer California State Capitol, Old Sacramento State Historic Park, Raging Waters, Hornet Stadium, Sacramento Zoo, Sacramento Executive Airport, Mather Air Force Base, Sacramento International Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center?

    Afbestillingspolitikken for Charming East Sac 3 Br Close To Downtown, Sac State, Uc Davis Med Center varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.