Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room (Épaignes, Frankrig)

Hele huset/lejligheden Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room (Épaignes, Frankrig)

Om Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room

Charmerende bondegård med swimmingpool i Normandiet - Parrum 'Nuit d´Orient' Dominique og Patrice byder dig velkommen til deres hus, bygget fra en gammel bondegård fra 1800-tallet. Denne karakterbygning er dekoreret med familiemøbler og periodeobjekter. Indstillingen er autentisk og varm.Beliggende i hulen af en blomsterfyldt have i en hytteånd er swimmingpoolen med ferskvand frit tilgængelig for gæsterne. Det opvarmes fra begyndelsen af maj til slutningen af oktober. Vandet filtreres og klorfrit.Hvert af værelserne er opkaldt efter en rose, hvis farve den låner: Værelset 'Nuit d'Orient', hvid og fuchsia, har en dobbelt baldakin og et badeværelse.Flere stuer står til din rådighed for at nyde haven, en skorstenbrand eller simpelthen den ro, der hersker i dette hus.Udenfor tilbyder en behagelig lounge i eksotisk træ dig en solrig eksponering og swimmingpoolens friskhed.Flere bænke omgivet af blomsterbed giver dig mulighed for at isolere dig selv i en kokon med grønt.Ovenpå venter to læsesalonger og en tv-stue.Efter middagen kan du slappe af ved en hyggelig pejs i den røde lounge i stueetagen.--- Morgenmad ---Din morgenmad inkluderer:- Dagens kager- frisk brød, smør og hjemmelavet marmelade- appelsinsaft- te, kaffe eller varm chokoladeHvis du ønsker særlige ordrer til din morgenmad, skal du efterlade en besked, der angiver, hvad du vil have. Tilføj for eksempel æg eller koldt kød. Du vil blive informeret om yderligere fakturering baseret på dine anmodninger. Vær forsigtig, glem ikke at advare, hvis du har madallergi!--- Gæstebord ---(på anmodning, kun aften)Dominique og Patrice tilbyder dig et traditionelt og raffineret køkken med lokale produkter af fremragende kvalitet. Du vil opdage det væsentlige ved det franske køkken og nogle normandiske specialiteter.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Kæledyr tilladt
  4. Udendørs pool
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Badeværelse med bruser
  3. Fjernsyn
  4. Hårtørrer
Sportsfaciliteter
  1. Cykeludlejning
  2. Bordtennis
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering
Mad og drikke
  1. Mad til diabetikere

Ofte stillede spørgsmål om Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room

  • Er der et poolområde på Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room?

    Ja, Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room har 2 poolområden.

  • Er kæledyr tilladt på Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room?

    Ja, Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room?

    Ja, Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room inkluderer Plage de Deauville, Eglise Saint Joseph, Plage du Butin, Riva Bella beach, Gare de Trouville-Deauville, Plage de Cabourg, Le Pont de Normandie, Mini golf.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room?

    Afbestillingspolitikken for Charming LongÈre With Pool In Normandy - Nuit Dorient Couples Room varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.