Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » (Tavira, Portugal)

Hele huset/lejligheden Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » (Tavira, Portugal)

Om Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »

Afsondret villa med privat pool og havudsigt terrasser Casa Rosa er en charmerende villa med aircondition og en privat pool i en meget speciel beliggenhed. Dette smukke område er Pinheiro, som ligger ved naturreservatet Ria Formosa, et sjældent, afsondret og uspoleret sted i den østlige Algarve. Naturreservatet kan prale af mange sjældne sorter af fugleliv og planter. Her finder du dem i din have! Når vi vågner op til lyden af havet og fugle, der kvitrer i træerne i denne specielle del af det østlige Algarve, ønsker mange af vores gæster ikke at rejse og vende tilbage gang på gang til Casa Rosa. En kort gåtur væk bringer dig til en gang- og cykelrute i lagunen. Mod vest fører dig langs saltpander til Fuseta og øst mod den fantastiske strand i Barril. Langs lagunerne ligger en kort gåtur fra Casa Rosa en fabelagtig restaurant med fisk og skaldyr, «Fialho», som er meget familievenlig og en glæde at spise der på alle tidspunkter af året ... Alt dette lige uden for døren. Det er et paradis for fuglekikkere og en families perfekte ferie, væk fra det hele. Fra Casa Rosa er du inden for rækkevidde af masser af strande og byer langs den østlige Algarve: Olhão, den næststørste fiskerihavn i Portugal og den dejlige gamle bydel i Tavira.Casa Rosa er et charmerende, veludstyret hus med 3 soveværelser, der for nylig er renoveret med aircondition overalt og en nyligt flisebelagt pool. Loungen har komfortable lædersofaer, masser af bøger, tv, DVD og WiFi internetforbindelse. Åben ild og centralvarme til hyggelige nætter i de køligere måneder. Da det fuldt udstyrede køkken støder op til spisestuen, kan de øvrige familiemedlemmer sidde og drikke sig og snakke med hovedkokken. Køkkenet har alt redskab, du har brug for, og en opvaskemaskine, der gør self catering så enkelt som muligt! Vi har også kølige kasser og parasoller til de dovne dage på stranden, en grill til dem, der aldrig glemmer ferien øjeblikke med familien. Hårtørrere, når du river dig væk fra Casa Rosa 'skønhed og ro. Hvis der er noget, der måske er overset, er vores venlige team kun et telefonopkald væk for at hjælpe.Casa Rosa har et aircondition-dobbeltværelse med eget badeværelse med brusebad, et familiebadeværelse, med badekar og bruser over badekaret, et yderligere klimatiseret dobbeltværelse og et soveværelse med aircondition. Ideel til familier, par og venner, der deler.Det udvendige rum på Casa Rosa er, hvor du uden tvivl vil tilbringe det meste af din tid! Dobbelt glasdøre fører dig ud fra spisepladsen til morgenmadsterrassen og pergola med haven til børnene at lege i. En lille skråning fører dig op til swimmingpoolområdet, der har naturlig skygge fra de omkringliggende træer. Vi er sikre på, at der vil være en masse sjov her. Mod syd er der en meget stor terrasse med fantastisk udsigt over lagunen, øens strande og havet. Om natten reflekterer månen og stjernerne havet. Vi håber, at vi har tænkt på alt for at gøre ferie her så underholdende som muligt!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
  2. Legeplads
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »

  • Er der et poolområde på Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »?

    Ja, Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »?

    Ja, Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »?

    Ja, Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » inkluderer Faro Airport, Ilha do Farol's beach, Fuseta(Mar) Beach, Alemães Beach, Oura's beach, Santo António Beach, Arco da Vila em Faro, Isla Canela Golf.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Portuguese Cottage « casa Rosa »?

    Afbestillingspolitikken for Charming Portuguese Cottage « casa Rosa » varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.