Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach (Caesarea, Israel)

Hele huset/lejligheden Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach (Caesarea, Israel)

Om Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach

Charmerende stille YURT tæt på Caesarea-stranden Vi har en Yurt i en lille by i Israel. Det er et dejligt fredeligt sted. Vi bor 10-15 minutters gang fra centrum og har busser til Tel Aviv og andre større byer i området. Vores by har også en togstation, og hvis du giver os besked på forhånd, vil vi være glade for at hente dig derfra og tage dig til vores sted. Du kan også frit bruge vores gårdhave, der inkluderer en skraveret spiseplads, og græsbørn kan lege på.YURT inkluderer trådløs internetadgang, et fuldt udstyret køkken, indendørs privat badeværelse, vaskemaskine og aircondition / varme.Du er velkommen til at bruge vores 2 par cykler og trailer til spædbørn / småbørn (se billeder).Vi tilbyder også kaffe og en række grønne te med sukker / honning / mælk til din fordel sammen med toast og smør / honning. Du kan også frit bruge vores krydderier, når du laver mad.Vi vil gøre alt for at få dig til at føle dig godt tilpas i vores rum. Hvis noget ikke er som forventet, fortæl os det.Vores Yurt er et åbent rum med et separat soveværelse og en sovesofa i stuen. Du er velkommen til at bruge ethvert af de andre rum, der hovedsageligt er stue, køkken, badeværelse / bruser og udendørs gård.Interaktion med gæsterVi er et afslappet par med en babypige og det meste af tiden arbejder hjemmefra. Vi er åbne for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du måtte have om dit ophold, og give anbefalinger om websteder, restauranter, transport osv.Hvis du foretrækker at have minimal interaktion, er vi også ok med det.NabolagetVi bor i en stille by. Vores gade ligger i et af de bedste kvarterer i Pardes chana. Det er helt sikkert og rart at gå rundt. Der er også nærliggende kaffesteder, vintage butikker, legepladser og en pool. Vi bor på landet, så du vil se en masse åbne rum rundt (skønt der er flere og flere huse bygget omkring i de senere år).Komme rundtVi bor 10-15 minutters gang fra byens centrum og har busser til Tel Aviv og andre større byer i området. Vores by har også en togstation (5 minutters kørsel), og hvis du giver os besked på forhånd, vil vi være glade for at hente dig derfra og tage dig til vores sted.Andre ting at bemærkeKontakt os via telefon, når du ankommer tæt ved, eller lad os vide, når du ankommer. Vores sted er lidt svært at finde fra gaden, men vi vil komme og lade dig ind.Generelle regler- Vores naboer er glade for at lade vores gæster også bruge deres gård. Vær venlig at respektere dem.- Ingen grill er tilladt fredag aften og lørdag- Vi holder et kosher køkken. Så hvis du ønsker at lave mad hos os, kræver vi, at det kun er vegetarisk med mejerimad. Vær ikke bange, vi vil være glade for at give dig alle de ting, du har brug for til din madlavning, og forklar det grundlæggende.- Det er forbudt at tænde ild inde i Yurt

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Aircondition
  2. Wi-fi
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach

  • Er der et poolområde på Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach?

    Nej, Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach?

    Ja, Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach?

    Ja, Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach inkluderer Tel Aviv-Yafo promenade, Tel Aviv Marina, Old Tel Aviv Port Area, Gordon Beach, Hilton Beach, Park Hayarkon, Rothschild Boulevard, Dado Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach?

    Afbestillingspolitikken for Charming Quiet Yurt Close To Caesarea Beach varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.