Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Charming Riverside Unit in Paradise (Ocean Grove, Australien)

Hele huset/lejligheden Charming Riverside Unit in Paradise (Ocean Grove, Australien)

Om Charming Riverside Unit in Paradise

Charmerende Riverside Unit i paradis Dette er den du har været på udkig efter! Dette charmerende hjem ved floden, som er præsenteret immaculately med nylige renoveringer og moderne stil, ligger meter fra Barwon Rivers edge, bådrampe og Ocean Grove Golf Course, og inden for en dejlig spadseretur fra Terras shopping- og spisested, Bowling club og Main Beach. Dets førsteklasses position betyder, at du kan efterlade din bil og nyde denne vidunderlige kystby.Det faste murstenhjem er indstillet på bagsiden af tildelingen med en praktisk dobbelt carport til parkering.Køkkenet kan prale af funktionel bænkplads, en gasplade og har alt hvad du behøver til familie catering. Direkte adgang til det underholdende udendørs tilskynder til regelmæssig brug af dette private familierum. Den L-formede baghaven vender mod nord og er overraskende stilfuld og rummelig. Tankevækkende design inkluderer en grill og udendørs spisebord til de solrige aftener og et beskyttet brolagt område til afslapning.Det uplettede, friske, hvide badeværelse kan prale af bruser, moderne semi-forsænket forfængelighed og praktiske vaskeri inklusive vaskemaskine og tørretumbler. Opholdsområdet inkluderer et stort 42 tommer LED-tv, komfortable sofaer, spisebord og delt system AC og loftsventilatorer til komfort året rundt.SengetøjskonfigurationerBegge soveværelser fronter det levende knudepunkt og sover 4 personer komfortabelt med sengetøj af høj kvalitet, doonas, doona-dækker, puder, puder og sengelinned leveres. Soveværelse 1: Det store soveværelse kan prale af en queensize-seng, natborde med lamper, et 32 tommer LED-tv, indbygget i morgenkåbe og inkluderer en loftsventilator til komfort året rundt.Soveværelse 2: Det andet soveværelse består af to enkeltsenge med konge, indbyggede morgenkåbe og loftsventilator for at sikre komfort året rundt.Hvorfor blive hos os?1. VI tilbyder en nem check ind / ud-procesIngen grund til at bekymre dig, hvis du ankommer uden for åbningstiden. Når din reservation er bekræftet, vil du modtage komplette instruktioner om, hvordan du får adgang til ejendommen med en unik adgangskode, der er indstillet til din adgang gennem det digitale sikkerhedssystem.2. Vi er overkommelige & tæt på altVi sigter mod at levere en overkommelig feriemulighed til alle. Vi opkræver ikke noget baseret på antallet af beboere, der bor hos dig, hvilket betyder, at vores hjem er meget økonomisk for familier eller grupper.3. ALT ER DERVi sigter mod at sikre, at næsten alt hvad du har brug for, er på stedet og tilgængeligt til dit ophold. Køkkenet er fuldt udstyret, alt linned og håndklæder leveres uden ekstra omkostninger, udendørs spisebord og grillpladser og en vaskemaskine og tørretumbler komplet.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Vaskeservice
  3. Vaskemaskine
  4. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Badeværelse med bruser
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV

Ofte stillede spørgsmål om Charming Riverside Unit in Paradise

  • Er der et poolområde på Charming Riverside Unit in Paradise?

    Nej, Charming Riverside Unit in Paradise har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Charming Riverside Unit in Paradise?

    Nej, Charming Riverside Unit in Paradise tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Charming Riverside Unit in Paradise?

    Nej, Charming Riverside Unit in Paradise tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Charming Riverside Unit in Paradise?

    Populære attraktioner i nærheden af Charming Riverside Unit in Paradise inkluderer Bells Beach, Hoppers Crossing, Barwon Heads, Lake Connewarre, Point Lonsdale Beach, Geelong Botanic Gardens, Simonds Stadium, Eastern Beach.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Charming Riverside Unit in Paradise?

    Afbestillingspolitikken for Charming Riverside Unit in Paradise varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.