Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. (Healesville, Australien)

Hele huset/lejligheden Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. (Healesville, Australien)

Om Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.

Chum Creek Hut - Luksus Country Cottage på smuk hesteejendom. Beliggende i hjertet af Yarra-dalen kun 10 minutters kørsel fra vingårde og spisesteder og centralt i alt Yarra-dalen har at byde på. Dette luksuriøse landsted er helt unikt. Beliggende på en 136 hektar stor ejendom blandt rigeligt dyreliv. Ideel til romantiske udflugter, familier og grupper. Book en ridetur med os for at se en spektakulær udsigt over Yarra-dalen eller blot slappe af. Det er dit valg.Nyd den smukke natur fra hvert vindue og bliv hyggelig i den bløde lædersofa foran den storslåede originale stenpejs. Rigelig ildtræ er til rådighed. Det nye badeværelse har en dobbelt spa med et stort dobbelt vindue, der åbner ud mod en smuk fredelig udsigt. Et helt nyt køkken er fuldt udstyret til self catering. Det største soveværelse har en queensize-seng.Andet soveværelse har en hyggelig dobbeltseng. Det tredje soveværelse har en enkeltseng med en trille-seng mulighed. Prisen er baseret på hvor mange senge der bruges, så hvis du kun har brug for en, betaler du kun for en. Alle senge har luksuriøst rent bomuldshvidt linned med rigelig hyggelige doonas og dyner. Slap af på det skyggefulde bagdæk og nyd en Yarra Valley-vino, mens du fanger en lurvet eller en ørred fra dæmningen og nyder en grill. (vi har lagret dæmningerne for at gøre det lettere at fange din middag!) Hestelskere kan booke en ridetur med os eller medbringe deres egne heste og køre direkte ind i Statsskoven fra ejendommen. En og to timers ture er tilgængelige såvel som vores berømte vingård og pubture. Der er ingen bedre måde at slappe af efter en tur end en spa med en drink i hånden på Chum Creek Hut. Fantastiske vandrestier ind i den tilstødende statsskov med spektakulær udsigt over Yarra-dalen. Vi er velsignet med en overflod af vilde dyr, der deler vores ejendom såsom wombats, kenguruer, wallabies, echidnas og ørne. Mulighed for at have morgenmadsbestemmelser leveret. Yarra Valley-smagsplader kan leveres til aftensmad efter aftale.Der er ingen wifi eller tv, så du kan vælge at være helt offline og nyde en digital detox, eller nogle gæster vælger at medbringe deres egne enheder til film og musik. Telstra netværk har god mobildækning.Vi bor på ejendommen, men vores ophold kan ikke ses eller høres fra Chum Creek Hut, så du kan nyde noget fredeligt privatliv. Vi springer kun ind og siger hej, hvis du har brug for noget, ellers overlader vi dig til at nyde dit ophold. Vi giver simpelthen en kode til hoveddøren for at lade dig ind. Hvis du har brug for en overførsel for at nyde en aften eller ture rundt i vingårde, bare fortæl os det. Kæledyr er meget velkomne efter aftale. Opdelet klimaanlægFuldt udstyret køkken med ovn og komfurLuksus sengetøjLuksusvask og sæberDobbelt spaÅben pejsIndhegnet bagdæk med udsigt over dæmningenKæledyrsvenligFamilievenligStrygejern og strygebrætHårtørrerBarneseng og høj stol efter anmodningOverførsler til aften- og vinture efter anmodning

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Spacenter
Velvære / spa
  1. Boblebad
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  4. Badeværelse med bruser
Sportsfaciliteter
  1. Golfbane
  2. Ridning
  3. Vandresti
Tilgængelighed
  1. Handicapvenligt badeværelse
  2. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.

  • Er der et poolområde på Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.?

    Nej, Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.?

    Nej, Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.?

    Ja, Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.?

    Populære attraktioner i nærheden af Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. inkluderer Carlton, Kangoroo Ground, Fairfield, Craigieburn, Fitzroy, Arthurs Creek, Wattle Glen, Research.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property.?

    Afbestillingspolitikken for Chum Creek Hut - Luxury Country Cottage On Beautiful Horse Property. varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.