Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool (Sintra, Portugal)

Hele huset/lejligheden Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool (Sintra, Portugal)

Om Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool

Cinco - perfekt beliggende lejlighed, B & B stil service, privat have og pool Cinco er et privat hjem på kanten af ​​det historiske centrum, der ligger i bakken med fantastisk udsigt over landskabet til havet. Vores rummelige lejlighed er tilgængelig til leje på en natlig eller ugentlig basis. I modsætning til andre ferieboliger er morgenmad og daglig rengøring inkluderet i prisen, og vi står altid til rådighed for at imødekomme dine behov og samtidig give dig fuldstændig privatliv. Vi kan også tilbyde transport til og fra lufthavnen. Indkvarteringen består af 1 soveværelse med dobbeltseng stue med komfortabel dobbelt sovesofa, tv og dvd / cd-afspiller; et stort fuldt udstyret køkken og komplet badeværelse. Det er centralt opvarmet til vinterophold. Ideelt egnet til 2 personer, men sover op til 4, og endda en familie på fem ved hjælp af en sammenklappelig seng. Vi har også en barneseng og barnestol til babyer, og tilbyder en babysitter. Stuen åbner ud mod en privat terrasse med smuk udsigt, og gæsterne kan også benytte poolen, haveområdet med bordtennis og havestue. Selv om vi er lige på kanten af ​​landsbyen og alle dets faciliteter, er vores beliggenhed afsondret, og derfor er haven et fredeligt sted at slappe af. Så du har det bedste fra begge verdener!På grund af karakteren af ​​Sintra landskabet har haven mange skridt og er derfor ikke egnet til folk med vandreturCinco er perfekt beliggende for alle faciliteter, da det kun er to minutters gang fra det historiske centrum og 15 minutters gang fra togstationen. Sintra byder på så mange smukke attraktioner, og alle er let tilgængelige til fods eller kun en kort busstur væk. Der er også mange smukke vandreture og strande i området.Da vi er så centralt beliggende har du ikke brug for en bil, alting kan nås let enten til fods eller med offentlig transport. Leje en bil giver dig den oplagte fordel ved at udforske et bredere område på din fritid. Hvis du vælger at have bil, er der parkering på pladsen udenfor huset.En ferie i Sintra giver dig et væld af oplevelser med frodige haver, kongelige paladser og slotte, det er romantikens hovedstad. Brugt som en central base er der også mange gode dage ude at være havde. Lissabon er kun 19 km væk, Cascais, Estoril, Mafra, Ericeira er kun en kort køretur eller busstur. Selv Obidos, Tomar, Fatima eller Alentejo kan besøges som en dagstur. Ikke underligt, det har altid været en favorit af digtere og konger gennem tiderne!

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering(Utilgængelig)
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Ikke-rygerværelser
  2. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Spiseområde

Ofte stillede spørgsmål om Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool

  • Er der et poolområde på Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool?

    Nej, Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool?

    Nej, Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool?

    Nej, Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool tilbyder ikke parkering.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool?

    Populære attraktioner i nærheden af Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool inkluderer Lissabon lufthavn Portela, Baixa, Alfama, Bairro Alto, Chiado, Castello de São Jorge, 'San Justa' Elevator, Avenida da Liberdade.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool?

    Afbestillingspolitikken for Cinco - Perfectly Located Apartment, B&b Style Service, Private Garden And Pool varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.