Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti (Guarene, Italien)

Hele huset/lejligheden Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti (Guarene, Italien)

Om Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti

Hill-Alba i Langhe Roero: bolig historisk Special Promotion 7 nætter Din fritid OG 'for os en VÆRDI PRECIOUS ...Vi tilbyder gæsterne en elegant og rummelig lejlighed, kaldet kirsebærtræ, inden boligen og dens tilstødende park med den majestætiske slot Guarene. Beliggende kun få skridt fra barer, butikker og restauranter i den gamle bydel, det tilbyder privat indendørs parkering og gratis WIFI. På anmodning kan du få morgenmad Buffet serveres i de historiske kældre eller i parken efter årstiderne.Elegant restaureret i overensstemmelse med kanonerne typiske for Piemonte, er det 'lejlighed på 1. sal af huset dekoreret med originale antikke møbler. De store vinduer giver dig mulighed for at strejfe dalen og de omkringliggende bakker dækket af de berømte vinmarker og nøddebrune grøn, områder, der er en del af UNESCO World patrimoio.Lejligheden består af luftige og rummelige stue med en massiv pejs og antikke udstyret køkken, entré entre, badeværelse med bruser, to soveværelser kommunikerer med hinanden, ideel til en familie gruppe. Hele ejendommen er fordybet i ro af en grøn by på over 2500 kvadratmeter park. Domineret af den venlige tilstedeværelse af en majestætisk ceder Libanon af 200 år. Parken er åben for gæster, der gerne vil fordybe sig i den rolige og foryngende stilheden i naturen. Det er hjemsted for sjældne og gamle træer, blomster og frugter hele året rundt samt et stort grønt walled gårdsplads. I parken et dejligt område Solbadning-slappe af, med borde, stole og legeplads for børn og børn fuldføre tilbuddet. Fra terrassen i parken og udsigten strække over tusind Roero bakker og den majestætiske alper baggrunden. Vi tilbyder med glæde en behagelig og hyggelig velkomst smagning med klassiske vine fra Alba og typiske forretter at uddybe den gensidige forståelse og en god start på ferien. Blandt de forskellige aktiviteter til rådighed: lokale madlavningskurser, .preparazione syltetøj og årstidens lokale frugt konserves deles med gæster, gå bakkerne og meget mere. Ejeren, kendte internationale kunstner åbnede villigt sin atelier og hans kunstgalleri, der er i samme bolig. Denne mulighed gør det muligt for gæster, der ønsker at nærme smukt kunst og medvirke til at skabe malerier i en original og stimulerende miljø, (www. Giannigaschino. Com). Vi anbefaler og glade for at bestille restauranter og smagning af ædle vine og lækre lokale oste. Vi organiserer vin og mad ture, foreslå besøg og udflugter og alle mulige andre aktiviteter for gæster at nyde alle de varieret udvalg af smukke land omkring det, for at opdage og besøge.Indtastning værelserne gæsterne mødt med friske blomster fra haven og årstidens frugt af Roero bakker .... selvfølgelig sammen med et godt glas god vin .....Med glæde vi venter!Maria Vittoria og Gianni

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Concierge
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Badeværelse med badekar (ved forespørgsel)
  3. Badeværelse med bruser
  4. Hårtørrer

Ofte stillede spørgsmål om Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti

  • Er der et poolområde på Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti?

    Nej, Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti?

    Nej, Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti?

    Ja, Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti?

    Populære attraktioner i nærheden af Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti inkluderer Mirafiori Nord, Central Station, Centro, Via Roma, Piazza Castello, Porta Susa, Olimpico, Residences of the Royal House of Savoy.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti?

    Afbestillingspolitikken for Collina Di Alba In Langhe-roero: Dimora Storica- Speciale Promozione 7 Notti varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.