Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). (La Palma, El Salvador)

Hele huset/lejligheden Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). (La Palma, El Salvador)

Om Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).

Colonial Mountain Villa i La Palma, Chalatenango (El Salvador). Las Piñuelas Villa er unik i dets placering og arkitektur. Beliggende i Highlands of Chalatenango (El Salvador), kommer det fra Nahuatl: 'Valley of waters and sand'. I den koloniale periode var denne region et vigtigt centrum for produktionen af Indigo Dye. I dag er det blevet et turistparadis, en sikker og rolig by i en landbrugsslette. Villaen har 4 smukke suiter og en lille creek, der løber gennem ejendommen, omgivet af fyrretræer og naturlandskab.'Las Piñuelas' villa ligger i en privat 'finca', bygget med naturlige materialer af en berømt mexicansk arkitekt. Det har 3 juniorsuiter (1 med privat badeværelse, 2 med delt badeværelse og en fuld Master Suite), som kan lejes individuelt. I den varme sæson giver det en behagelig og kølig temperatur med rummelige og hyggelige værelser til par samt fantastiske håndlavede detaljer at opdage. Selve huset er en bemærkelsesværdig oplevelse, idet det er one-of-a-kind i regionen, hvilket gør dit ophold behageligt og afslappende.GæsteadgangGæsterne har adgang til deres værelser, spiseplads, gårdhave og have.Andre ting at bemærke- Massageterapi efter anmodning.- Villaen har 4 suiter, der udlejes i henhold til sæsonen.- Tilgængelighed til at booke hele villaen efter anmodning.Under dit ophold vil vores personale være på stedet døgnet rundt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Pedro (vores værge), Isabel (husholdning) og vores intern leder vil være glade for at servicere dig med den bedste lokale mad og luksusbehandling!Kvarteret er sikkert, roligt og meget farverigt. Bare 5 minutters kørsel fra vores ejendom, og du vil opdage den lille by La Palma, en malerisk landsby med køligt klima og smuk natur; det er kendetegnet ved dets malede vægge og træhåndværk, der er fremstillet på stedet. Du kan også finde et lille kunsthåndværkemarked med lokalt keramik, tekstiler og fint broderi. En 10 minutters kørsel til den næste by San Ignacio er et must! Det tilbyder forskellige attraktioner og kulturel, naturlig og kunsthåndværk patrimoni. Det har Cerro El Pital-stedet, det højeste sted i El Salvador i en højde af 2.730 AMSL, en fremragende panoramaudsigt over regionen, Cuevas del Partideño, Los Encuentros-floden, La Golondrina-vandfald, Peña de Cayahuanca, Sumpul-floden, Atlacatl Drengespejderlejr, en Central Park og Loma de la Cruz Park. Det har et bredt udvalg af spisemuligheder i byen / bjergene.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning(Utilgængelig)
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser(Utilgængelig)

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Gratis wi-fi
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Køkken
  3. Udendørsgrill
Hotellets egenskaber
  1. Kun for voksne

Ofte stillede spørgsmål om Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).

  • Er der et poolområde på Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).?

    Nej, Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).?

    Ja, Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).?

    Ja, Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). har Parkering for gæster.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador).?

    Afbestillingspolitikken for Colonial Mountain Villa In La Palma, Chalatenango (el Salvador). varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.