Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu (Ofterschwang, Tyskland)

Hele huset/lejligheden Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu (Ofterschwang, Tyskland)

Om Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu

Komfortabel **** - feriebolig i det smukke Allgäu Velkommen til vores personlige hjerte til at slappe af fra hverdagens uger!Vores hus er ikke et kommercielt udstyret hus til leje.Tværtimod, det er vores egen kronjuvel at slappe af og føle sig godt!Derfor er det også udstyret meget komfortable og luksuriøse i Allgäuerstil.Ligesom én person afregner til at føle dig hjemme som muligt.Ingen nøgne vægge, ingen billige Nye faciliteter til effektiv leje eller lignende,hvad man støder igen og igen. Skulle den ene eller den anden stadig mangler, vil vi gøre alt, hvad vi kan også opfylde dette. Fordi vi selv bruger de mest værdifulde dage i vores professionelle liv - voresFerie gerne flere gange om året i dette hus.Vandring: 93 km: Sporty ambitiøse eller leder efter rolig og hyggelig?Den enkelte karakter og forskellige sværhedsgrader tegning de vigtigste vandreture muligheder for unge og gamle, fra hele Ofterschwang. Alene, med venner eller hele familien? Følge opfordringen af ​​bjerge, blonder vandrestøvler og få på din vej!Vores pedeller bor i en lille lejlighed i kælderen i den levende, så du altid har en lokal kontakt.Mountain Oplev de mest komfortable måde er der takket være de mange bjergbaner i regionen. For at tage for eksempel stoleliften 'World Cup - Express' hyggelige og komfortabelt på Ofterschwanger Horn. I den nyoprettede cirkulære gåtur for at nyde den bjergluft og hyggelige uden større højdeændringer.hjemmeside.Nordic Walking: Nordic Walking er blandt andet en blid og skånsom træning af hele kroppen for Everyman / kvinde.... Meget nem og hurtig at lære - er kun nødvendig ski poler og sneakers.... Specielt velegnet til folk med knæ og rygproblemer og derfor også ideel til genoptræning efter sportsskader.Stavgang lindrer muskelspændinger i skulder og nakke område og med hensyn til vægttab, er det mere effektivt end 40% (400 kcal / h sammenlignet med 280 kcal / h) end Kør uden pinde.Den stigende popularitet af denne bevægelse, har vi taget hensyn til, og oprettet vores stavgang park i foråret 2005.Udgangspunktet er1. Parkering ved VM Express (stolelift), og2. parkeringspladsen ved søen i Upper Toll BridgeDisse udgangspunkter er informative oversigtstabeller, som de to lys, medium og to tunge ture inkl. Højde profiler beskrives.hjemmeside.Cykel og mountainbike: Hvordan kunne den charme og skjulte skønheder i en region ved bedre end på en cykel? Fra tidligt forår til de er gyldne efterår - i den øverste Allgäu finde mountainbikere og cyklister altid har den rigtige vej til ethvert behov! Sporty aktiv, fleksibel og med en høj underholdning, vil du passere under perfekte forhold, uovertrufne naturoplevelser i de mest herlige omgivelser.Hvis derefter forsvinder de kræfter kan findes i en af ​​de bjerghytter eller bjerg restauranter den ideelle destination for at styrke og regenerering.hjemmeside.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine(Utilgængelig)
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Spillemaskine/videospil
  2. Elevator
  3. Parkering
  4. Kæledyr tilladt
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Fjernsyn
  3. Telefon
  4. Kaffemaskine
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu

  • Er der et poolområde på Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu?

    Nej, Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu?

    Ja, Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu?

    Ja, Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu?

    Populære attraktioner i nærheden af Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu inkluderer Neuschwanstein Slot, Hohenschwangau, Lech-Zuers, Damüls - Faschina, ARLBERG-well.com, Alpine Coaster, Oberjoch, Lindauer Hafen.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu?

    Afbestillingspolitikken for Comfortable - Holiday Home In The Beautiful AllgÄu varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.