Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome (Swanage, Storbritannien)

Hele huset/lejligheden Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome (Swanage, Storbritannien)

Om Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome

Moderne 2 værelses lejlighed i hjertet af Swanage, kæledyr er velkomne Fra oktober 2019 tilbyder vi 10% rabat på bookinger på 7 dage eller mere *Vores 2. sal lejlighed nyder solskin hele dagen og sidder i et lille, specielt bygget kompleks på en rolig sidevej, dog i hjertet af Swanage kun 50 meter fra strandpromenaden.Lejligheden er smagfuldt indrettet og tæppebelagt overalt med moderne møbler og leveret sengetøj og linned af høj kvalitet. Badekar og håndklæder leveres også. Der er også en hårtørrer i soveværelset.Lejligheden har gasfyret centralvarme og består af et generøst og socialt køkken / spisestue / stue, der har en stor hjørnesofa, spisebord med plads til seks og tv-enhed. Gratis bredbånd / WiFi er tilgængelig såvel som en Sky-underholdning-satellit-tv-pakke, der tilbyder alle de sædvanlige gratis visningskanaler plus forskellige Sky-kanaler.Køkkenområdet indeholder en vaskemaskine, gaskomfur med elektrisk ovn, køleskab, mikroovn, kedel, brødrister og alle gryder, pander, redskaber, glas, krus og service, du gerne vil forvente. Et udvalg af te, kaffe (inkl. Koffeinfri), sukker, krydderier, urter, krydderier og madlavningsolier er til rådighed til din brug.Soveværelse 1 har en dobbeltseng, kommode, sengenheder og et spejl i fuld længde med hængende plads bag.Soveværelse 2 har også en dobbeltseng, et kommode, der indeholder forfængelighed og en sengebord.Det moderne flisebelagte badeværelse har et badekar med bruser over.Kæledyr er velkomne (vi har hunde selv), og vi vil bede dig om at gøre brug af de kæledyrstæpper, der leveres til at dække sofaen og / eller senge. Højst to hunde er tilladt.For dem, der ikke planlægger at medbringe et kæledyr, kan du være sikker på, at vi udfører husholdning selv og sætter en ære i at sikre, at alt er uplettede og specifikt hårløst for alle vores gæster.Vi bor i nærheden og mødes og hilser dig ved din ankomst og hjælper med glæde efter behov under dit ophold.Vi har en parkeringsplads til dit brug på et lokalt hotel kun 5 minutters gang fra lejligheden, men du er i stand til at indlæse / losse direkte uden for lejligheden.Vi ejer også lejligheden direkte ved siden af denne lejlighed, som er næsten identisk. Større grupper vil måske overveje at booke begge dele!Vi opfordrer dig kraftigt til at læse kundernes feedback fra både denne og vores søsterlejlighed.* Ekskluderer kerne sommerferien periode

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Centralvarme
  2. Kabel-TV
  3. Køkken
  4. Mikrobølgeovn

Ofte stillede spørgsmål om Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome

  • Er der et poolområde på Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome?

    Nej, Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome?

    Ja, Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome?

    Ja, Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome?

    Populære attraktioner i nærheden af Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome inkluderer Dorset County Museum, Bovington Camp, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Studland Beach, Highcliffe Castle, Weymouth Bay and Portland Harbour, Bournemouth International Centre and Pavilion Theatre.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome?

    Afbestillingspolitikken for Contemporary 2 Bedroom Apartment In The Heart Of Swanage, Pets Welcome varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.