Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access (Tailem Bend, Australien)

Hele huset/lejligheden Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access (Tailem Bend, Australien)

Om Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access

Moderne 'Esprit' med adgang til flodreservat 'Esprit' tilbyder moderne, moderne indkvartering ved siden af floden Murray, med adgang til et flodreservat for private samfund og kun 10 minutters kørsel fra The Bend Motorsport Park.Udrustet med alt hvad du behøver for en afslappende ferie, kan dette store hjem sove op til 11 personer og tilbyder flere underholdende områder.Tag båden eller kajakkerne, og drage fordel af den nærliggende lagune og flod, eller brug den som din base, når du deltager i arrangementer på The Bend SA Motorsport Park. 'Esprit' er ideelt placeret for at nyde de mange attraktioner i Murray River og Coorong regioner. Du og dine gæster vil elske den rummelige og moderne vibe i dette smukt indrettede og indrettede hjem. 'Esprit' er et lyst og energisk rum, og alt hvad du muligvis behøver, er blevet sørget for din komfort, så du kan bare komme og nyde din ferie.'Esprit' tilbyder moderne, rummelig indkvartering til store familiegrupper. Hjemmet har masser af plads til hele familien, med plads til 11 personer, med fire soveværelser, to boligarealer (med sovesofa i den anden lounge), udendørs underholdende og plads til biler og både / trailere (herunder en dobbelt garage med sikker adgang til rulleporten). Ejendommen er fuldt indhegnet for børns sikkerhed.Gæsterne er inviteret til at nyde flodreservatet for private samfund, hvor du kan kajak, picnic eller starte din båd. Og hvis du kan lide at holde ferie med venner, er 'Esprits' søsterhus, 'Serenity', placeret på tværs af gaden, og sover også op til 11 personer.'Esprit' er helt selvstændigt for dit privatliv. Vi opfordrer dig til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål under dit ophold, og frem for alt vil vi respektere dit privatliv.'Esprit' er den perfekte flodflyvning, når som helst på året. Beliggende ved siden af en stille del af floden, kan gæsterne nyde den private samfund reserve og floden ud over, men bekvemmeligheden af alle faciliteter er kun et par minutters kørsel væk i Tailem Bend eller Murray Bridge. Reserven ligger kun to minutters gang fra huset og er aldrig for overfyldt, så der er masser af plads til at sprede sig for dagen. Denne ejendom har nem og hurtig adgang til South Eastern Freeway og Princes Highway. Lokale attraktioner omfatter The Bend Motorsport Park (ca. 15 minutter) og den ikoniske Monarto Zoo (25 minutter). Nærliggende vinregioner omfatter Langhorne Creek (40 minutter), Adelaide Hills (40 minutter) og Barossa (1 time).Hvis du elsker at udforske i din bil, er den fantastiske Coorong kun en halv time fra Tailem Bend. Tjek strandene, laguner, flod og søer i det virkelig magiske Storm Boy-land.Og en af vores yndlings ting at gøre, hvis du tager din båd, er at motor ned ad floden for at spise frokost på en af de autentiske pubber på vandet. Vi foreslår Riverside ved Tailem Bend (kun 5 minutter i båden), den historiske Wellington Pub, eller Riverscape cafe / restaurant på Sturt Reserve, Murray Bridge.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken(Utilgængelig)
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Ikke-rygerværelser
  3. Vaskemaskine
  4. Hele huset/lejligheden
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Centralvarme
  3. Aircondition
  4. Kabel-TV
Sportsfaciliteter
  1. Bådudlejning
  2. Golfbane
  3. Vandresti
Tilgængelighed
  1. Handicapvenlig parkering

Ofte stillede spørgsmål om Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access

  • Er der et poolområde på Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access?

    Nej, Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access?

    Nej, Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access?

    Ja, Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access har Parkering, Handicapvenlig parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access?

    Populære attraktioner i nærheden af Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access inkluderer Zoo Run Monarto Zoo South Australia.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access?

    Afbestillingspolitikken for Contemporary ‘esprit’ With River Reserve Access varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.