Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira (Tavira, Portugal)

Hele huset/lejligheden Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira (Tavira, Portugal)

Om Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira

Moderne stue 2 værelses splinterny lejlighed Central Tavira Denne helt nye Penthouse Apartment ligger kun få minutters gang fra centrum af Tavira og er inden for rækkevidde af Gran Plaza Shopping Centre.Lejligheden er fuldt airconditioneret og har et fuldt udstyret køkken med el-ovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine, integreret mikrobølgeovn og vaskemaskine. Inkluderer tørrestativ, strygebræt og vaskemidler. Køkkenet fører til en sydvendt altan med bord og stole, hvorfra man kan nyde en tidlig morgenmad i solskin eller en sen aftendrink. Loungen har skydedøre, som også fører til altanen. Der er en sovesofa, hvis en 5. person ønskede at blive. Værelset er udstyret med et fladskærms-tv og dvd-afspiller og trådløst internet er inkluderet uden ekstra omkostninger. Der er også et spisebord og stole, hvorfra man kan slappe af og dele et måltid eller en flaske vinSoveværelse 1 er aircondition og har en dobbeltseng og indbyggede garderobeskabe. Skydedøre fører ud til en privat balkon med udsigt til swimmingpoolen og Tavira by mod vest. Soveværelse 2 er også aircondition og har 2 enkeltsenge og indbyggede garderobeskabe. Hvert soveværelse serveres af et fuldt udstyret badeværelse med bruser.Lejligheden er beliggende i en gated ejerlejlighed med en fælles pool og haver. Underjordisk parkering er tilgængelig.Lejligheden ligger 10 minutters gang fra den gamle bydel, som er en af de bedst bevarede i Algarve, og mange af sine brostensbelagte gader er fodgængere. Gadecafeer og billige restauranter vrimler og fisk er en specialitet. Byrådet arrangerer et travlt underholdningsprogram gennem sommeren - gademusik, folkemusik og dans, koncerter, messer, udstillinger, ballonbaner, luftskærme, film og kulinariske festivaler,Strandene i denne region er simpelthen bedøvelse, gyldne og med 7 km uberørt sandstranden at vælge imellem, som aldrig bliver overfyldte. Stranden i Tavira er en blå flagstrand, adskilt fra fastlandet ved havet og skal nås med en færgebåd eller vandtaxi. Det er bestemt værd at gøre som øen er smuk - det føles som at være på din egen tropiske ø! Færgen båd kan bordes fra flodsiden i byen og tager omkring 10-15 minutter.Santa Maria ejerlejlighed har både en fuld størrelse og en børnepool med græsplæner med træer, der giver privatliv .. Der er også fritidscenter ved siden af ?? ejerlejlighed, som har en indendørs swimmingpool, tennisbaner, haver og en legeplads.BEMÆRK: Der er noget mindre byggearbejde overfor denne lejlighedshus.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Elevator
  2. Parkering
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
For børn
  1. Børne- og babysenge
Værelsesfaciliteter
  1. Balkon (ved forespørgsel)
  2. Opvaskemaskine
  3. Badeværelse med bruser
  4. Fjernsyn

Ofte stillede spørgsmål om Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira

  • Er der et poolområde på Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira?

    Ja, Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira har 1 poolområdet.

  • Er kæledyr tilladt på Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira?

    Nej, Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira tillader ikke kæledyr.

  • Er der parkering til rådighed på Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira?

    Ja, Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira?

    Populære attraktioner i nærheden af Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira inkluderer Faro Airport, Ilha do Farol's beach, Fuseta(Mar) Beach, Santo António Beach, Isla Canela Golf, Arco da Vila em Faro, Falesia Beach, Estádio Algarve.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira?

    Afbestillingspolitikken for Contemporary Living 2 Bedroom Brand New Apartment Central Tavira varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.