Vi sammenligner gode hoteltilbud til dig...

Hele huset/lejligheden Converted Church In A Beautiful Country Setting (Bellefonte, USA)

Hele huset/lejligheden Converted Church In A Beautiful Country Setting (Bellefonte, USA)

Om Converted Church In A Beautiful Country Setting

Konverteret kirke i smukke omgivelser Du kigger på en 170 år gammel kirke i Spring Mills, PA cirka 30 minutter fra State College, og inden for rækkevidde af Millheim og Lewisburg.RummetDenne historiske bygning er en tidligere kirke bygget i 1848. Hver morgen skinner lyset gennem de store antikke farvede ruder, da solen stiger over en spektakulær udsigt over dalen. Denne tømmerrammerede kirke er en af ​​de ældste bygninger i området og er et lokalt vartegn. Det var blev deconsecrated i 2000. Jeg købte ejendommen i 2013 og begyndte at konvertere det til et hjem, og jeg er meget glad for at kunne åbne pladsen til at dele med gæster.Inde i interiøret er lyse, åbne og moderne. Kirken består af en stor åben plan stue / spisestue og to soveværelser. Hvert privat soveværelse har en queensize seng og der er et dejligt afsondret soveområde i hovedrummet, der er også en futon i opholdsområdet, så vi kan rumme 8, og arrangementer kan let laves til ekstra sengeplads. Der er et lyst fyldt badeværelse med bruser og stort clawfoot badekar, køkkenet er fuldt udstyret, spisebordet kan sæde 10 (ekstra borde og siddepladser er tilgængelige efter anmodning), og i det komfortable opholdsstue er der et stort tv med Dvd-afspiller og stereoanlæg. Jeg har boet i dette rum med min unge datter, og jeg anser det for at være meget børnevenligt; Karton slottet er normalt meget populært! Den åbne grundplan er meget fleksibel, og arrangementet kan ændres for at imødekomme dine behov. Der er en skorsten i sidegarden under skyggen af ​​to dejlige ahorntræer til brande. BeliggenhedHvis du er interesseret i et roligt land væk, er kirken placeret i hjertet af Penns Valley, som prale af enestående landdistriktskønhed og ubegrænsede muligheder for at nyde omgivelserne. Penns Creeks verdensklasse ørredfiskeri er kun to miles væk, og en lokal fluefiskeshop tilbyder guider og information til krydrede lystfiskere og nybegyndere. Åben er også fantastisk til kano, kajak og tubing. Utroligt vandreture og cykling er lige rundt om hjørnet i Bald Eagle Forest, og road bikers vil finde tilsyneladende endeløse rute muligheder. Amish buggies passerer kirken ofte, og landvejene løber gennem nogle af de mest bucolic scener centrale pennsylvaina har at byde på.Bare et par miles øst for kirken ligger Millheim, der er hjemsted for en lokal bryggepub, der serverer god øl og mad, og serverer levende musik, en charmerende kaffebar, bondemarked, købmand og kunstgalleri med mange lokale kunstnere. Woodward Sports Camp er kun 15 minutters kørsel væk. Besøg State College kun 30 minutter vest hjem til Penn State University, og snesevis af andre attraktioner, herunder fremragende shopping, gode restauranter kulturelle arrangementer, kunstmuseum og en fantastisk arboretum. Lewisburg er en smuk 45 minutters kørsel væk. Lewisburg er en charmerende lille by og hjemsted for Bucknell University. Spadsere historiske gader, nyd de lokale restauranter og grave for skatte i de mange antikvitetsbutikker.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition(Utilgængelig)
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer(Utilgængelig)
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceIkke vurderet

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Pejs
  2. Centralvarme
  3. Kabel-TV
  4. Wi-fi

Ofte stillede spørgsmål om Converted Church In A Beautiful Country Setting

  • Er der et poolområde på Converted Church In A Beautiful Country Setting?

    Nej, Converted Church In A Beautiful Country Setting har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Converted Church In A Beautiful Country Setting?

    Ja, Converted Church In A Beautiful Country Setting har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Converted Church In A Beautiful Country Setting?

    Ja, Converted Church In A Beautiful Country Setting har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Converted Church In A Beautiful Country Setting?

    Populære attraktioner i nærheden af Converted Church In A Beautiful Country Setting inkluderer Mifflin County Airport, University Park Airport, Beaver Stadium, Mid-State Regional Airport.

  • Hvad er afbestillingspolitikken for Converted Church In A Beautiful Country Setting?

    Afbestillingspolitikken for Converted Church In A Beautiful Country Setting varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.