Sammenligner hotelpriser fra forskellige sider...

Hele huset/lejligheden Cozy Capitol Hill Garden Apartment (Washington D.C., USA)

Hele huset/lejligheden Cozy Capitol Hill Garden Apartment (Washington D.C., USA)

Om Cozy Capitol Hill Garden Apartment

Hyggeligt Capitol Hill Garden Apartment, bag Capitol Kun en 10 minutters gang fra museerne på indkøbscenteret og 5 minutters gang fra metrostationerne Eastern Market & Union Station, er denne nyrenoverede lejlighed et ideelt sted, uanset om du besøger DC for forretning eller fornøjelse.Denne charmerende lejlighed er havneniveauet på vores Capitol Hill rowhome på historiske East Capitol Street. Den 725 m² store lejlighed har tin loft, wainscoting og poleret mursten. Det er få minutter fra Barracks Row & H St.'s seværdigheder, restauranter, museer og natteliv.Køkkenet, badeværelset og murstenen blev fuldstændig renoveret i 2013. Køkkenet er fuld service (køleskab, komfur, ovn, mikroovn, opvaskemaskine, bortskaffelse, bondens vask, granit bordplader) og udstyret med en kaffemaskine, brødrister, gryder og pander, servise og grundlæggende redskaber.Badeværelset blev renoveret med nye inventar, refinished karbad, og har vaskemaskine og tørretumbler til de længere ophold. Soveværelset har en komfortabel queensize-seng. Vi kan også tilbyde en ekstra dronningsstørrelse foldbar hukommelseskummadras. Sovearrangementer passer bedst til 2 voksne og op til 2 voksne med 2 børn - og en god pasform til 4 voksne.Alle lagner / håndklæder / shampoo og sæbe leveres.De vigtigste boligarealer har et bord med plads til fire, en sofa, stol, et skrivebord, en 27 tommer fladskærms-tv med kabel forudsat. (Vi beder blot om, at du ikke bestiller film / viser af kablet, da dette vil medføre en afgift). Vi tilbyder også gratis wifi.Vi bor i ovenpå enhed af huset med vores husky, hvis der er nogen spørgsmål, er vi let tilgængelige for at hjælpe.PET POLITIK: Vi er hundevenlige. Velopdragen, husuddannede hunde er tilladt (ellers kan du crate din hvalp, når de er alene i lejligheden) - vær venlig at give os besked på booking. Der er en $ 80 rengøringsgebyr per besøg, og en fuldt refunderbart $ 200 depositum. # Check-in tid er 16:00# Check-out er 11:00. (Dette er at give tid til vores omsætning rengøring.)For afbestilling: hvis meddelt 30 dage i forvejen, tilbyder vi en fuld refusion hvis anmeldt 15 dage i forvejen, en 50% refusion og hvis meddelt mindre end 14 dage i forvejen, ingen tilbagebetaling.En bemærkning om parkering:Forhør om parkering, når du bestiller. Der er på gaden parkering (Let at finde, men zoned). For små / mellemstore biler har vi en nærliggende gydeplads. For store køretøjer, afhængigt af tilgængelighed, kan vi muligvis låne dig et besøgsgade parkeringskort, som SKAL returneres (manglende opfyldelse vil medføre, at du taber dit depositum). Vores gade er godt oplyst, og vores hus er på tværs af kongressens dagpleje, så det er sikkert - men da det er en by, anbefaler vi at fjerne eventuelle ejendele i almindelig visning fra dit køretøj.Hvis du ikke ønsker at parkere på gaden, kan du parkere på Union Station, som er en 5 minutters cab ride eller en 15 minutters gang til lejligheden. Der er også en offentlig parkeringsplads på 649 C St. SE, daglige sats $ 15.

Populære faciliteter

  • Gratis wi-fi(Utilgængelig)
  • Køkken / tekøkken
  • Aircondition
  • Parkering
  • Balkon / terrasse(Utilgængelig)
  • Vaskemaskine
  • TV / underholdning
  • Hårtørrer
  • Pool(Utilgængelig)
  • Ikke-rygerværelser

Oversigt over vurderinger

  • BeliggenhedIkke vurderet
  • VærelserIkke vurderet
  • ServiceFremragende  8.6 / 10

Alle faciliteter

Overnatningsstedets faciliteter
  1. Parkering
  2. Kæledyr tilladt
  3. Ikke-rygerværelser
  4. Vaskemaskine
Værelsesfaciliteter
  1. Opvaskemaskine
  2. Fjernsyn
  3. Hårtørrer
  4. Centralvarme

Ofte stillede spørgsmål om Cozy Capitol Hill Garden Apartment

  • Er der et poolområde på Cozy Capitol Hill Garden Apartment?

    Nej, Cozy Capitol Hill Garden Apartment har ingen poolområder.

  • Er kæledyr tilladt på Cozy Capitol Hill Garden Apartment?

    Ja, Cozy Capitol Hill Garden Apartment har en kæledyrspolitik, der kan variere baseret på værelsestype eller tilgængelighed. Tjek venligst direkte med hotellet for at får mere at vide om deres kæledyrspolitik.

  • Er der parkering til rådighed på Cozy Capitol Hill Garden Apartment?

    Ja, Cozy Capitol Hill Garden Apartment har Parkering for gæster.

  • Hvilke populære attraktioner er tæt på Cozy Capitol Hill Garden Apartment?
  • Hvad er afbestillingspolitikken for Cozy Capitol Hill Garden Apartment?

    Afbestillingspolitikken for Cozy Capitol Hill Garden Apartment varierer afhængigt af værelsestypen og reservationsbetingelserne.